lördag 21 juli 2012

Recension: Orly Cuticle Therapy

Nagelbandskräm är en produkt jag slarvar ganska friskt med att använda. Med tanke på hur ofta jag byter nagellack och därmed utsätter nagelbanden för nagellacksremover så borde jag bättra mig, men hittills använder jag det mest när det börjar bli krisläge och nagelbanden börjar se riktigt risiga ut.

Orly Cuticle Therapy inhandlades under en sådan period i vintras, när nagelbanden såg väldigt torra och trista ut.. Jag har tidigare mest använt Lush Lemony Flutter, men ville testa något nytt.

Orly Cuticle Therapy kommer i en hygienisk tub. Man slipper alltså stoppa fingrarna i en kladdig burk, något jag alltid tyckt är en av nackdelarna med Lemony Flutter. Krämen känns ganska lätt och doftar mest bara hudkräm enligt mig.

Den går snabbt in i huden, vilket är en stor fördel eftersom jag ofta smörjer in nagelbanden precis innan jag tänkt lacka naglarna. Med tanke på att krämen känns ganska lätt så trodde jag att den kanske inte skulle ha vad som krävdes för att få mina torra nagelband i gott skick igen, men där hade jag fel. Den återfuktar alldeles utmärkt.

Jag vet, tuben ser stor ut på bilden, men faktum är att den är väldigt liten. Men med tanke på att krämen är dryg så räcker den ändå länge och den behändiga storleken gör att den passar utmärkt i handväskan. 

Pris: 85 kr/14 g.

Köpa igen? Ja, säkerligen.

Använder ni någon nagelbandskräm? Har ni någon favorit i sådant fall? 

8 kommentarer:

 1. Jag tycker CND gör fantastiska produkter och jag använder deras Cuticle eraser för att hålla nagelbanden i ordning. Men jag har också en tub CND Rejuvenator vilket mjukgör nagelbanden och fingertopparna helt otroligt bra. Plus också att bägge kommer i tub med smal applikator-topp :-)

  SvaraRadera
 2. Näe... har inte behovet riktigt. Vanlig handkräm funkar bra!

  SvaraRadera
 3. Om jag inte mins fel står det en tub av den där i en låda... har testat så många så jag inte gjort slut på dem ^^ Men jag har för mig att den inte var tillräckligt fet för min ökentorra hud. Men jag håller med om att det är synd att Lemony Flutter är i en dammsamlande burk!

  SvaraRadera
 4. Jag har Lemony Flutter, men håller med om att det hade varit trevligare med en tub istället för burk. Bra är den i alla fall.

  ACO:s är faktiskt också riktigt bra. Kommer i behändig tub med mycket bra "pip".

  SvaraRadera
 5. Jaha, nu måste jag köpa den här. Jag kan ju inte motstå nagelbands- eller handkrämer. Min favorit just nu är Cutemol som hör ihop med Derma Nail-behandlingen men den kommer i en jätteburk så den går definitivt inte ner i handväskan.

  SvaraRadera
 6. Jag uppskattar inlägg om nagelvårdsprodukter! Ska se om jag kanske kommer testa den här någon gång också, för det lät onekligen smidigt med en sådan här tub istället för min Lemony Flutter. Jag trivs med produkten, men inte förpackningen.

  SvaraRadera
 7. Jag älskar Orly's Cuticle Therapy Creme, men har inte lyckats hitta den i Sverige. Kan du tipsa om var du köpte den?

  SvaraRadera
 8. Anonym: Jag köpte den på Åhlens City i Stockholm!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!