måndag 16 juli 2012

Depend #199

Depend #199 köpte jag när det kom ut med vårkollektionen 2010. Det är ett blekt, blekt lindblomsgrönt krämlack. Jag älskar sådana här bleka, krispiga pasteller så det här är ett omtyckt lack, trots knepig formula.

Tyvärr blev den första bilden alldeles för varm,. De andra bilderna är mer färgkorrekta. Formulan är som sagt inte den bästa. Rinnig och jobbig att lacka med. De första två lagren blir strimmiga och ojämna, men det jämnas ut av ett tredje lager.

Mitt betyg: 4/5


Depend #199 was released with the 2010 spring collection and it's a very pale pastel green. I love pale pastels so this is definitely a winner in my book!
The formula is not the best though, it's runny and a little tricky to apply. The first two coats went on streaky, but the third coat evens it out.

12 kommentarer:

 1. Älskar den här typen av färger även om de är svåra att måla med! Jättefint!

  SvaraRadera
 2. Fint på dig men jag har en känsla av att jag inte klär i den färgen.

  SvaraRadera
 3. Det här lacket var det sista jag köpte från Depend (våren 2010). Riktigt besviken på färgen, formulan och hållbarheten. Väldigt tråkig formula minns jag, den var kletig och tjock och efter två lager fanns det fortfarande penseldrag. Var det första gången du lackade med det nu? Ganska roligt att det tagit två år innan du testade det isåfall! :)

  SvaraRadera
 4. Den kollektionen var en av de bästa Depend släppt! Jag gillade flera av lacken i den och jag håller med om att det här är himla fint!

  SvaraRadera
 5. Det ser riktigt fint ut får jag säga! Snyggt när (om) man lyckas få lite färg... ;)

  SvaraRadera
 6. Gillade färgen bättre på första bilden, synd att den inte var helt verklughetstrogen.

  SvaraRadera
 7. Den här färgen är ju superfin! Jag är så ledsen att jag inte köpte på mig i alla fall två av denna och den som är lite gråblå... Ibland är Depends flaskor bara alldeles för små....

  SvaraRadera
 8. Det där var verkligen en jättefin färg! Vet du något som är väldigt likt, från någon annan tillverkare?

  SvaraRadera
 9. Vilken fin och fräsch färg!

  SvaraRadera
 10. Det här var fint. Det är väl ganska likt Navigate Her?

  SvaraRadera
 11. Den är inte helt olik Essie Absolutely Shore, eller vad den nu hette.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!