Blog sale!

Jag behöver skapa plats i mina Helmers för nya lack. Som det är nu står det lack och dräller lite överallt och så vill jag inte ha det. Alltså är det dags att rensa lite. Min första riktiga rensning sedan jag började samla på lack 2008.

Här nedan är lacken jag säljer med info om pris och om lacket är använt. Jag rekommenderar er att googla swatches på lacken för att veta vad ni köper, jag kan inte garantera att bilderna nedan visar färgerna helt korrekt.

Om det står "pending" efter priset innebär det att jag inväntar bekräftelse eller betalning för lacket. Du får gärna ställa dig i kö till lacket, men det är alltså mycket möjligt att lacket går till en tidigare intressent. 

Frakt ingår inte i priset. Vid köp av bara ett lack skickar jag i ett vanligt kuvert, ordentligt inslaget i bubbelplast såklart. Vid köp av flera lack använder jag postens gröna kuvert. 
Betalning sker via Swish eller genom insättning på mitt konto.

Om du är intresserad av ett eller flera lack så skicka mig ett mejl på nailtasticblog@gmail.com.
Sally Hansen Ruby Diamond. Swatchad på en hand. 50 kr.Sally Hansen Nail Prisms Purple Diamond. Aldrig använd. 60 krSally Hansen Nail Prisms Mandarin Garnet. Använd en gång. 50 kr.Lilypad Lacquer Pink Flamingo. Använd en gång. 80 kr


China Glaze Stoned To Be Soaked. Swatchad på en hand. 40 kr.China Glaze Swanky Silk. Använd en gång. 40 kr.Misa Mega Margarita. Använd en gång. 30 kr.Misa The Great Green Whatsit. Använd en gång. 30 kr.


Misa Speed Of Life. Använd en gång. 30 kr.LA Girl Can U Dig It? Använd en gång. 20 kr.


China Glaze Kinetic Candy. Använd en gång. 40 kr.Chick Polish Baby Cakes. Använd en gång. 50 kr.Barry M Chameleon Blue (ändrar färg när man applicerar topplack). Swatchad på en hand. 50 kr.Barielle Slate of Affairs. Använd en gång. 20 kr.
Estée Lauder Pure Red. Använd till en manikyr. 70 kr.Obsessive Compulsive Cosmetics. Använd till en manikyr. 40 kr.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera gärna!