lördag 19 mars 2011

OPI Sparrow Me The Drama

Först ut att testas av lacken ur Pirates of The Caribbean-kollektionen fick bli det rosa Sparrow Me The Drama. Jag dras allt mer mot rosa märker jag. Förmodligen det lack som de flesta av er var minst sugna på att se, men ni får stå ut! :-)

Nyansen är dammig och ser ut att ha någon droppe lila i sig. Jag letade igenom lådan med rosa lack, men hittade inga dupes i min samling.

Jag gillade det här! Färgen är mjuk och fin och väldigt passande nu till våren.

Pasteller kan ju vara lite knepiga att lacka med, men det här var faktiskt rätt okej. Det krävdes dock tre lager för att det skulle bli jämnt och fint, men det är helt okej tycker jag. Formulan var lite tjock, men på ett bra sätt.

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar: "Det är fint! Väldigt vårigt."

English: So here we have Sparrow Me The Drama from the Pirates of The Caribbean collection. A soft, muted pastel pink. Very appropriate for spring and very sweet. Pastels can be a little tricky to apply. This is not that bad at all, but it did need three coats .

14 kommentarer:

 1. Wow, det är verkligen jättefint! Jag har alltid haft svårt för rosa tidigare men jag dras mer och mer åt den mörka sidan :P Jag tror att hela kollektionen kommer inhandlas av mig, hur eller hur :P

  SvaraRadera
 2. Himla snyggt lack! (Plus att du har såååå himla snygga naglar. Jag är avis! :) )

  SvaraRadera
 3. Emilie: Ja, jag tyckte också den var himla fin!

  Charlotte: It really is!

  E: Vad snäll du är!

  SvaraRadera
 4. Fint, verkligen. Gillar att det är lite dammigt. "Skitigare" passar ju bra i temat :)

  SvaraRadera
 5. Helt ok men jag blir inte hänförd. Väldigt vårigt i vilket fall och det är bara positivt. :) Påminner lite om China Glaze "Shaken not stirred" i färgen.
  Jag blir också mer och mer sugen på rosa lack. Kanske är det för att man ibland blir mätt på galna färger och så har man en anledning att köpa fler lack om man har mer att välja på. :D

  SvaraRadera
 6. Jag brukar inte gilla rosa, tycker oftast det är så flickigt med alla klassiska rosa toner. Denna tycker jag däremot inte är klassiskt, kan faktiskt tänka mig att klicka hem den för jag gillar den!

  SvaraRadera
 7. Söt färg, den skulle jag gärna ha nu till våren!

  SvaraRadera
 8. Nagelfreak: Haha, ja det gör det!

  Pamsan: Ja, jag vet inte varifrån min plötsliga kärlek till rosa lack kommer ifrån. Men det kanske kan vara så att man blir lite mätt på galna färger emellanåt.

  Honi: Vad kul att du gillar den!

  Makeupoholic: Ja, visst känns det som ett passande vårlack!

  SvaraRadera
 9. Njaaa, inte min typ av färg!

  SvaraRadera
 10. Fin på dig men väcker inte något omedelbart habegär.

  SvaraRadera
 11. Den ser lite ut som OPI Lucky Lucky Lavender?

  SvaraRadera
 12. Aila: Jag tror att det här är en färg som kommer att gå hem hos de vanliga lackköparna, men kanske inte så mycket hos lacknördaran. Men jag gillar det!

  Sminkan: Nej, jag tänkte att det här skulle vara ett sånt lack som många tycker är tråkigt.

  Märtha Louise: Ja, det har du nog rätt i! Men jag har inte Lucky Lucky Lavender själv så jag kan inte göra någon jämförelse.

  SvaraRadera
 13. Även denna har vuxit i mina ögon, den här vill jag ha...

  SvaraRadera

Kommentera gärna!