måndag 21 mars 2011

Depend #225

När jag fick se #225 i flaskan så kände jag mig väldigt tveksam till det. Ett ljusgrönt frostlack? Nej, tack typ. Men nu när jag testat det känner jag mig lite mindre avigt inställd till det. Jag skulle inte säga att det är vackert, men det är inte alls så fult som jag trodde att det skulle vara.


Formulan känns som en blandning mellan frost och metallic. Den torkar till en matt yta, vilket jag tycker funkar bra på det här lacket. Vill man ha glans är det förstås bara att slänga på ett topplack.

Formulan var som en dröm! Det är i princip helt täckande efter ett lager, men jag lackade två i alla fall. Det torkar snabbt, men inte så snabbt att det är svårt att hänga med.

Mitt betyg: 4/5

Sambons kommentar: "Dra på trissor! En grön som jag gillar!"

Haha, när sambon sa "dra på trissor" var jag tvungen att fråga honom om det är så att jag är tillsammans med Lilla Fridolf, haha!

English: When I first saw #225 in the bottle I thought it looked butt ugly! A spring green frost? No thanks! But now that I've tried it I've sort of changed my mind. I still don't think it's super pretty, but it's not as awful as I had anticipated. The formula was excellent. It's pretty much opaque in just one coat, but I used two anyway.

8 kommentarer:

 1. Ett riktigt vårligt lack :)

  SvaraRadera
 2. Det verkar lite skumt först, men när det kommer på är den inte alls dumt :)

  SvaraRadera
 3. Fint och vårigt! Har fortfarande inte använt mitt än, men det åker nog på snart.

  SvaraRadera
 4. det överskred verkligen mina förväntningar :) Det verkar dock som att dom höjt priserna på Depends lack, åtminstone här i Finland..?

  SvaraRadera
 5. Charlotte: Yes, it's really not as bad as I thought it would be. :-)

  Carina: Verkligen! Det här ÄR vår! :-)

  Kerstin: Nej, jag blev faktiskt positivt överraskad, även om jag inte är hundra procent övertygad ännu. :-)

  Roxcat: Ska bli kul att läsa om vad du tycker om det!

  Maria: Jaså? Ska kolla om de höjt här också när jag har vägarna förbi en butik som säljer Depend.

  SvaraRadera
 6. Hehe, när du skrev att formulan var som en dröm, tänkte jag genast MARdröm, för jag har det här lacket, och jag tyckte att det var som att måla med smör. Kanske varierar från flaska till flaska.

  SvaraRadera
 7. Anonym: Antingen det, eller så tycker vi helt enkelt om olika sorters formula. :-)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!