måndag 30 januari 2012

OPI Did It On 'Em - jämförelser


Jag lovade ju er en jämförelse med OPI Did It On 'Em och här kommer den. De två lack jag har jämfört med är Obsessive Compulsive Cosmetics Wasabi och OPI Who The Shrek Are You?. Min slutsats är att Wasabi är yttepytte ljusare, men skillnaden är så liten att jag tycker att vi kan slå fast att de är dupes.

Who The Shrek Are You? är däremot mindre gul i tonen, någon nyans mörkare och dessutom mer knallig i tonen. Did It On 'Em är mer dämpad. Inte dupes alltså, men definitivt från samma färgfamilj.

Huruvida man verkligen behöver Did It On 'Em om man redan har Who The Shrek Are You? i sin samling, det är upp till och var en. Kanske räcker det med en giftgrön skönhet, kanske är skillnaden tillräckligt stor för att man ska anse sig behöva även Did It On 'Em. Jag är glad att jag äger båda.

I made a small comparison between OPI Did It On 'Em, OPI Who The Shrek Are You? and Obsessive Compulsive Cosmetics Wasabi. Wasabi and DIOE are practically dupes, Wasabi is a tad bit lighter, but the difference is hardly noticeable.
WTSAY is less yellow, one or two shades darker and a bit brighter. DIOE is a little more muted. Not dupes, but definitely from the same color family.

6 kommentarer:

 1. Hej! Jag hittade din härliga blogg i lördags och har läst allt från början nu! Jag älskar nagellack och äntligen har jag hittat en blogg som gör att jag hamnade i himmelriket!! :-)
  Jag har skrivit upp flera lack som jag ska studera närmare i butik sen :-)
  Tack för underbar inspiration & en tydlig & färgglad blogg!! jag har redan fått ett dagligt beroende av att titta in här ;-)

  /Eva N

  SvaraRadera
 2. Funderar på hur lika dessa är Misa Green with Envy. Samma familj, men vilken är minst grön.. hm, synd att det här är den enda färgfamilj jag verkligen inte kan ha på mig. Ser kokt ut!

  SvaraRadera
 3. Eva N: Tack för din fina kommentar, vad glad jag blev! :-)

  Chaosophia: Varsågod! :-)

  Lackynails: Jag har ju inte Green With Envy, annars hade jag såklart slängt med den också.

  SvaraRadera
 4. Jag behöver den alltså inte som har de båa andra. :D

  Tack för en bra jämförelse.

  SvaraRadera
 5. Sminkan: Nej, du behöver nog inte detta. :-)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!