onsdag 24 augusti 2011

Kicks lanserar egna nagellack

Jag är fortfarande tokförkyld. Inte så kul. Desto trevligare att börja dagen med en pressfrukost på Kicks. Det bjöds på mumsiga och snygga cake pops, goda cupcakes och söta kakor (hos Beleza kan ni se exakt hur fina de var!), bland annat.

Ett av syftena med frukosten var att Kicks inom kort lanserar sitt egna skönhetsmärke, Kicks Make Up, och den första produkten de släpper är en serie nagellack. Totalt släpps 40 nyanser och lacken kommer att kosta 39 kr/8 ml. Ett bra pris! Lacken kommer att finnas i butik från vecka 36.

Vi fick en riktigt fullmatad goodiebag med oss och i den låg bland annat sex av lacken. Det ska bli kul att testa dessa. Mitt första intryck av lacken som stod framme var att många såg fina ut, även om det kanske inte var något som fick en att tappa hakan av förtjusning direkt. Å andra sidan är det ju rätt svårt att sticka ut med färger numera, vi har ju redan sett det mesta.

Sen måste jag visa resten av innehållet i goodiebagen. Jag är verkligen inte den som brukar bli till mig av goodiebags, tycker oftast innehållet brukar vara sådär. Men här blev jag imponerad av innehållet, massor av godsaker som kommer att komma väl till användning.

I påsen låg bland annat Lancômes nya mascara Hypnôse Doll Eyes, en cleanser från Bare Minerals och en body butter från Korres.

Nu blir det glass och tv-spel i soffan. Orkar inte ens lacka om naglarna.

Hoppas ni får en skön onsdagskväll!

12 kommentarer:

  1. jag kom att tänka på en sak, vad gör du med de nagellacken som du skriver att du inte kommer att använda igen? :D

    SvaraRadera
  2. Jag brukar inte längta till Stockholm, men just idag kändes det himla surt att inte bo i huvudstaden... tråkigt att ha missat detta. Men kul att få sett lite bilder iaf. :-)

    SvaraRadera
  3. Hittade precis din blogg, underbart med alla nagellack! Var tvungen att följa den, och lånade en bild från din blogg till min, givetvis finns det bildkälla alltså en länk till din blogg, hoppas det är okej ? Men måste fråga , Köper du alla dessa nagellack? :)

    SvaraRadera
  4. Den lila tycker jag faktiskt ser supervacker ut.. :) Sticker ut lite bland dom andra färgerna.

    SvaraRadera
  5. Nu blir jag avis, detta önskar jag att ja va bjuden till :) Kul att Kicks kommer med egna nagellack, har jobbat på Kicks i 8 år ( inte nu längre) så detta e ju jätte spännande :) Ser framemot dina bilder på lacken!

    SvaraRadera
  6. Nämen var du där... Synd att jag inte såg dig, hade gärna velat träffa dig :)

    SvaraRadera
  7. Men jag såg dig inte alls på press-frukosten, å andra sidan så var jag bra trött.
    Tycker att det låter väldigt spännande med deras nya lack i alla fall och det ska bli spännande att se vad de lanserar sen!

    SvaraRadera
  8. Vet du när de lanserar kollektionen? (:

    SvaraRadera
  9. Filippa: De allra, allra flesta behåller jag, jag samlar ju. Men en liten del ges vidare, oftast till min syster.

    NailsbyNoir: Trist! Hade varit kul att träffas! Även om jag iofs var på ett ganska osocialt humör igår pga min envisa förkylning.

    Amanda: Jag köper de allra flesta, men ibland får jag pressutskick också.

    Honi: Ja, den lila har ett vackert skimmer!

    Nails by Desiré: Visst är det kul med nya märken! Ska bli spännande att se hur de kommer att utvecklas. :-)

    Carina: Jag såg inte dig heller! Är iofs inte säker på att jag skulle känna igen dig, vet inte om jag sett en ansiktsbild på dig? Det hade varit roligt att hälsa!

    Lina: Jag var risig och osocial så det hade inte varit så mycket att hälsa på just igår. :-) Men jag såg inte dig heller måste erkännas, men det var ju rätt mycket folk där igår. :-)

    Melina: Lacken ska finnas i butik fr.o.m vecka 36.

    SvaraRadera
  10. Vad spännande att de ska lansera egna grejer, jag ska definitivt spana in lacken när de finns i butik.

    SvaraRadera
  11. Vad kul! Blev jättenyfiken på de där nagellacken nu! Vet du om de är 3-free?

    SvaraRadera
  12. Där ser man, det låter ju lite kul. Mycket fin goodiebag med såklart!

    SvaraRadera

Kommentera gärna!