tisdag 20 maj 2014

Pipe Dream Polish Hotter Than A Fantasy

Jag vet inte hur ni gör när ni ska shoppa nagellack på nätet, om ni noggrant kollar upp swatches innan eller om ni gärna chansar och klickar hem något utan att riktigt veta hur det ser ut. Jag gillar att göra det senare, köpa lack som jag inte riktigt har koll på. Jag avstår medvetet från att googla på swatches (även om det förstås händer att jag gör det med) för att jag tycker att det är så kul att bli överraskad när jag ser lacket i flaskan. Ibland händer det att jag gör felköp såklart, men lika ofta blir jag positivt överraskad. 

Pipe Dream Polish Hotter Than A Fantasy var ett sånt lack som kändes som en chansning - och jag är så glad att jag köpte det! Basen är kungsblå jelly som drar lite åt blurple, jag tycker i alla fall att jag anar en lila ton i det. Sen är det metalliskt microglitter i en ljusare blå nyans och så rosa och rött glitter i olika storlekar. Himla tjusigt!






Formulan var tunn och lite, lite rinnig. Täckningsförmågan är god, det räcker med två lager. Ytan blir ganska knottrig så ett par lager topplack krävs för en slät yta, jag körde som vanligt med ett lager Nail Pattern Boldness Glitter Food och ett lager Seche Vite.

Mitt betyg: 4/5

Pipe Dream Polish kostar 85 kr/15 ml hos Edgy Polish.

I don't know how you guys do when you buy nail polish online, if you always look for swatches first or if you like buying them without really knowing what to expect. I really enjoy buying polishes that I haven't seen any swatches of, it makes swatching them more exciting. I hadn't seen any swatches of Pipe Dream Polish Hotter Than A Fantasy - and wow am I  glad I bought it! A blue jelly that leans towards blurple, with blue micro glitter and red and pink glitter in different sizes. Gorgeous! I got my bottle from Edgy Polish.

25 kommentarer:

  1. Jag brukar googla swatcher på lite dyrare lack, men sällan när jag gör större inköp! Håller med om att det är kul med spänningen och överraskningen :) Det här va riktigt tjusigt, snygg finish!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kollar nog också oftare när det gäller dyrare lack. Om de inte ser helt FANTASTISKA ut i flaskan, då kan jag spontanshoppa dem med. :-)

      Radera
  2. Håller med, himla tjusigt - vill ha ASAP ;))!

    /Aila

    SvaraRadera
  3. Mja... det var väl sådär.
    Kram Maria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sådär? Näää, den är ju jättefin! :-)

      Radera
  4. SNYGGT tycker jag! Jäkla coolt liksom!

    SvaraRadera
  5. Jag gillar! Jag varierar nog. Vissa lack googlar jag noga och vissa bara jag köper för att det är kul med överraskningar. :)

    SvaraRadera
  6. I sometimes check swatches and sometimes don't! I guess it depends how lazy I am lol!

    This looks really nice :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. That goes for me too, I check swatches sometimes and sometimes I don't. :-)

      Radera
  7. Jag brukar researcha. Typ jämt faktiskt. Det här var hur som helst mycket fint så här chansade du bra:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det här är jag glad att jag skaffade! :-)

      Radera
  8. Åh, det var läckert! Jag brukar kolla på swatches, men jag ska nog ta och testa att bara beställa några lack utan att göra det. Kul att bli överraskad!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag älskar ju överraskningar, i alla fall av den här oskyldiga sorten. :-)

      Radera
  9. Jag brukar i princip alltid kolla upp swatches, även om det såklart är kul att överraskas med. Detta var ju superfint!

    SvaraRadera
  10. Otroligt vackert så det var en toppen bra chansning där :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag är faktiskt hemskt nöjd. :-)

      Radera
  11. Wow, så snyggt!!
    Jag brukar också blanda, ibland kollar jag upp swatchar och ibland inte :)

    SvaraRadera
  12. This is such a gorgeous polish!

    SvaraRadera
  13. Haha, jag är som du, Impulsköper allt... Det här var vackert!

    SvaraRadera

Kommentera gärna!