söndag 4 maj 2014

OPI Int'l Crime Caper

I dag visar jag er ett lack från OPI:s soft shade-kollektion Muppets Most Wanted. Int'l Crime Caper (fattar inte namnet riktigt ska jag erkänna) är ett skirt vitt lack med opaliserande skimmer i blått och rosa. Det kan antingen bäras på egen hand, som jag gör på bilderna, eller ovanpå ett annat lack för en fin effekt. 
Såhär på egen hand är det väl inte riktigt min grej. Jag tycker inte det är fult, men ganska tråkigt. Däremot kan jag tänka mig att det skulle ge en jättefin effekt över ett annat lack. Måste testa det någon gång.

Jag bär tre lager på bilderna och som ni ser är det långt ifrån täckande. Formulan var bra, varken för tjock eller för tunn utan precis lagom och den har inga problem med rinnighet eller dylikt.

Mitt betyg: 3/5

OPI Int'l Crime Caper is a sheer white with opalescent shimmmer in blue and pink. On it's own it's not reallly my cup of tea, but I think it would look great on top of a darker polish. This is three coats and I found the formula to be really good.

11 kommentarer:

 1. It has a nice shimmer to it and I think it would look really good on something darker. But I think it's good to see how these type of polishes look on their own first. :-)

  SvaraRadera
 2. Det ser fint ut, men jag skulle nog också vilja bära det över något annat för att få det att poppa lite mer :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle nog vara jättefint över svart!

   Radera
 3. Nja, ingen riktig hit men okej. Undrar om inte denna står otestade hos mig, måste försöka komma på ett bra sätt att använda den...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Testa över svart, tror den skulle vara fin så. Eller över mörkblått eller mörkgrönt.

   Radera
 4. Nä, fattar inte namnet heller. Och lacket var väl ingen succé direkt heller.

  SvaraRadera
 5. Hmmm... Nej, jag har sett för många liknande lack redan. Inte så upphetsande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med, det är inte särskilt upphetsande.

   Radera
 6. Man blir ju inte helt till sig i trasorna för detta lack direkt, det är för lamt. Men, som sagt, jag skulle vilja se det ovanpå ett blått eller grönt lack. Kan du inte testa?
  Kram Maria

  SvaraRadera

Kommentera gärna!