söndag 18 maj 2014

OPI Brazil - sammanfattning

Jag har ju visat alla lacken ur Brazil-kollektionen så det är hög tid för en sammanfattning. Jag rangordnar dem som vanligt i favoritordning. 


Amazon... Amazoff kommer verkligen inte till sin rätt på min bild - det är så galet snyggt i verkligheten! Ni bör alla köpa en flaska. Samma sak med Where Did Suzi's Mango?, det är också ett måste. 

Jag tycker Brazil är en trevlig vårkollektion med en hel del härliga vårfärger. Jag hade gärna sett något blått också och för min del hade OPI gärna fått skippa taupen och det höstiga OPI Scores A Goal. Kul att se ett duokromatiskt lack, men Next Stop... The Bikini Zone är för blaskig för min smak. 

Har ni skaffat några av dessa? Har jag rangordnat dem rätt tycker ni?

I'm done swatching the Brazil collection. My favorites in the top of the list and the one I like the least in the bottom. Over all I think this is a nice spring collection. The two must-haves are Amazon... Amazoff and Where Did Suzi's Mango?, those two are amazing!

11 kommentarer:

 1. Nice photos! I really like Red Hot Rio and Next Stop.... :-)

  SvaraRadera
 2. Måste komplettera samlingen med Amazon...Amazoff helt enkelt. Kanske även det gula. :)

  SvaraRadera
 3. En helt okej vårkollektion men jag känner inget sug efter att handla. Däremot skulle jag vilja ha alla neonlacken...

  SvaraRadera
 4. Jag hade nog satt både Red Hot Rio och OPI Scores a goal högre tror jag.

  SvaraRadera
 5. Jag har tidigare inte haft något intresse för något annat lack än Amazon amaoff men när du visar alla bilder sådär blir jag helt klart sugen på alla..

  SvaraRadera
 6. Trevlig kollektion! Amazon... Amazoff är nog min favorit också :)

  SvaraRadera
 7. många fina lack! hade nog placerat Don't Bossa Nova Me Around längre ner. jag har bara köpt det gula men det gillar jag väldigt mycket. svårt att hitta gula lack som blir bra på naglarna utan att ens händer ser grisskära eller likblå ut.

  SvaraRadera
 8. Älskar dina sammanfattningar, tack! Jag har faktiskt ratat AmazON men efter dina bilder och kommentar blir jag sugen ändå...

  SvaraRadera
 9. Jag tycker din ordning ser bra ut men jag har ju bara typ två av lacken och inget som är topplacerat här. Borde kanske köpa Amazon men det blir så sällan köp av OPI. Vi får se helt enkelt.

  SvaraRadera
 10. Alltså det gula... imorgon blir det en tur in till stan för att se om det finns kvar i butik!

  //Emma Hå

  SvaraRadera
 11. Tack för att du visade detta!
  Kram Maria

  SvaraRadera

Kommentera gärna!