onsdag 21 maj 2014

OPI Coca-cola Icons of Happiness

OPI släpper verkligen kollektioner som aldrig förr! I dag fick jag hem en ny kollektion som släpps i svenska butiker i mitten av juni. Kollektionen är framtagen i samarbete med Coca-Cola och heter Icons of Happiness. I pressmaterialet står det att det är den första kollektionen med Coca-Cola, jag vet inte om det betyder att vi ska vänta oss fler kollektioner från det här samarbetet.

Vi tar oss en titt på flaskorna.
Mina solklara förhandsfavoriter är det duokromatiska Green On The Runway och glitterlacket Today I Accomplished Zero. Green On The Runway ser verkligen supertjusig ut, den får mig att tänka på ILNP Green Goblin, men det återstår att se hur pass lika de är. Jag har också en känsla av att jag kommer att gilla You're So Vain-illa.

Vad tror ni om dessa?

Today I received press samples of the OPI Coca-Cola Icons of Happiness collection. Green On The Runway and Today I Accomplished Zero looks amazing. They will be released in Sweden in the middle of June.

26 kommentarer:

 1. Det känns som att de hade kunnat göra så mycket mer med den här kollektionen (precis som den Nordiska där de verkar ha bestämt färger i förhand utan hänsyn till naturen osv). Dina två favoriter är de jag tycker känns spännande. Hade varit kul om de kört på något som liknade Pahlish kollektion med läsk som inspiration!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker faktiskt kollektionen känns rätt gjuten med tanke på samarbetspartnern. :-)

   Radera
 2. Jag älskar att OPI släpper så mycket nytt! Vill ocksåååå haaa!! Green on the Runway ser underbar ut, gillar Orange you Stylish också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar det såklart också, men blir samtidigt stressad av alla lack som ligger och väntar på att bli testade. Lyxproblem, jag vet. :-)

   Radera
 3. OPI kan verkligen det där med röda fina lack! Finns en del andra som kan vara intressanta också tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Coca-Cola Red ser fin ut, men det finns absolut lack ur kollektionen som lockar mer.

   Radera
 4. Önskar på sätt och vis att Coca-Cola Red hade varit mer metallisk som en colaburk... men kan fatta att de valde att göra den till en crème. Jag, som annars mest köper budget-märken, tycker det skulle vara coolt att äga den dels eftersom jag gillar Coca-Cola och dels för att färgen är snygg och användbar (och förhoppningsvis har bra lackegenskaper). Sen stör jag mig på namnen lite -- jag vet att de fjantiga "ordvitsarna" är lite OPI:s signum även om jag inte gillar dem normalt heller, men jag önskar att de bara kunde ha döpt alla i samma stil som Coca-cola Red så man såg kopplingen till de olika läskedryckerna de är "inspirerade" av. Färgerna är ju inte heller jätteunika, så de kanske hade känts lite mer speciella då *engagerar mig orimligt mycket i nagellacksnamn*. Och ja, Green On The Runway ser väldigt cool ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. eh... oj vilken lång ointressant kommentar det där blev, ursäkta

   Radera
  2. Det var inte alls ointressant kommentar!
   Jag håller med dig, OPI slår knut på sig ibland för att hitta fyndiga namn (som ibland känns som *gäsp* ... eller så förstår man dem inte).
   Många av färgerna ser onekligen ut som något man har sett flera gånger förut. Den orange, blå och ljusrosa tex.
   Jag känner mig mest nyfiken på den silvriga "Turn on the hotlight" och den röda "Coca-Cola-red".
   Kram Maria

   Radera
  3. Din kommentar är verkligen inte ointressant, Ebba! Jag älskar att få kommentarer och det är extra roligt när någon tar sig tid att skriva lite längre. Jag håller med om att namnen ofta är fjantiga (värst är det när de är för långa tycker jag).

   Radera
  4. Apropå kommentarer här på din blogg:
   Det känns som många lovordar och öser över positiva kommentarer ... och det oftast är ensam att står för att det är fult eller tråkigt. Jag funderar på om jag är en mer traditionell användare som inte ännu upptäckt glädjen i att ha de här extrema färgerna, eller om folk inte "vågar" säga sina åsikter... Eller så är jag negativ... haha :)
   Kram Maria

   Radera
 5. Sara / Nagellacket21 maj 2014 20:13

  Jag är supernyfiken på You're So Vain-illa, ser fram emot din swatch på den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den ser faktiskt jättefin ut!

   Radera
 6. Såå pepp på dessa :) tycker hela kollektionen är fantastisk :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med, det känns som en bra kollektion. :-)

   Radera
 7. Tycker de ser fina ut, men saknar det orangea glitterlacket som kom i den amerikanska versionen av kollektionen! Synd att den inte släpps i Sverige. Är också mest sugen att se Green on the Runway och Today I accomplished zero :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vaddå??? Släpps vissa lack inte i Sverige? Märklligt...
   Kram Maria

   Radera
  2. Oj, visste inte att det finns ett till lack, vad tråkigt att vi inte får hela kollektionen. Nu måste jag googla efter den! :-)

   Radera
 8. Jag fick också hem dem idag, och jag gillar dem verkligen. Tycker de ser riktigt fina ut. Blev mer förtjust i You're so Vain-illa och Orange You Stylish! än jag trodde. Jag har jämfört Green on the Runway med ILNP Green Goblin på stickor och jag kan inte se någon skillnad alls, faktiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Där ser man! Nåja, det är väl bra för dem som gillar Green Goblin, men tycker det är för meckigt att få tag i dem från USA.

   Radera
 9. Jag tycker att det verkar vara en rätt fin kollektion men är lite förvånad att de inte gjorde struktur och spelade på kopplingen till kolsyra, det var min första tanke när jag hörde att de skulle samarbeta med Coca Cola. Men det kanske kommer:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner mig inte så sugen på struktur just nu så jag är glad att de inte är strukturlack. Fast iofs, ett Sprite-grönt strukturlack vore ju inte helt fel. :-)

   Radera
  2. Åh, ett sånt skulle jag också vilja se!
   Kram Maria

   Radera
 10. Wow these do look good. I agree with your picks - those would be my two as well! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's a very nice collection!

   Radera
 11. Jag vill ha ALLA. Men jag kommer köpa från nailsupplies och vet att den orangea är glittrig i USA. Så ja, så fort släppdatum kommer så kommer jag att köpa :D *dreglar*

  SvaraRadera

Kommentera gärna!