lördag 31 maj 2014

Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream


I dag blir det inte något nagellack utan ett tips på en trevlig nagelbandskräm. Jag kommer inte helt ihåg hur jag fick Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream i min ägo, men jag tror att den kom med i en Glossybox för rätt länge sen.

Burken är väldigt liten, men räcker ändå länge. Storleken gör den perfekt att ha med sig i handväsken. Nagelbandskrämen doftar, som namnet avslöjar, citron. Friskt och fräscht, för mig är det en bättre citrondoft än den hos Lush Lemony Flutter som jag tycker luktar mer tobak än citron.

Den mjukgörande effekten är bra och den absorberas hyfsat snabbt. En riktigt trevlig nagelbandskräm helt enkelt.

Priset är 79 kr/15 gram.

Mitt betyg: 4/5

Tips! När jag googlade på priset så såg jag att Eleven.se just nu erbjuder en Lemon Butter Cuticle Cream som gåva om man köper valfri produkt från Burt's Bees. Kanske kan vara något? :-)

Vilken nagelbandskräm använder ni?

I'm not showing you a nail polish for today, instead I'm giving you a quick review of Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream. I'm not sure how I got in my hands, but I think I got it from Glossybox quite a while back. Anyway, it's a really good cuticle cream. It smells fresh of lemon  (I like the smell of this one better than the lemon smell of Lush Lemony Flutter), makes my cuticles soft and it's absorbed pretty fast. The jar is very small, which makes it perfect to bring with you in your handbag.

16 kommentarer:

  1. Den är jätte bra! Perfekt att ha en burk vid tvn med så kan man massera in när man kollar på tv :) jag varierar mellan denna å den från lush

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, storleken på burken är verkligen smidig.

      Radera
  2. Ja den är bra, men just nu använder jag det bästa jag provat hittills och då är Lemony Flutter inräknat där också. Det är en nagelolja, bra för både naglar och nagelband, Bliss Kiss Pure Nail Oil, älskar den. Mina naglar och nagelband har aldrig mått så bra som nu. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag älskar nageloljor så jag är såklart nyfiken på den från Bliss Kiss. :-)

      Radera
  3. Diors Creme Abricot. Dyr, dryg och fet. Passar bäst att smörja in när man ska sova för den är lite väl kladdig. Ska nog testa Burt´s Bee :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det låter lite för dyrt för min smak. :-)

      Radera
    2. Skickade efter ett litet kit med grejer från Burt´s Bees och fick därmed två små brukar nagelbandskräm. Luktar ljuvligt och känns mycket bra. Perfekt att ha vid datorn och smörja in med lite då och då. Tack för tipset!

      Radera
  4. Sounds nice and lemon is good. I've only ever used the Avon rose cuticle cream and it worked a treat for me. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. I'm obsessed with anything lemon and have been for a long time. It's one of my favorite scents. :-)

      Radera
  5. Yves Rocher anti-breakage nail treatment är jättebra, tror att den finns på rea nu. Fick den på köpet nån gång, är nog den bästa som jag testat hittills. Art Deco´s gillar jag också.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Är det en kräm alltså?

      Radera
    2. Ja, kommer i en tub, lättjobbat!

      Radera
  6. Jag är alltid på jakt efter nagelbandskrämer. Ska nog testa denna!

    SvaraRadera
  7. Det låter som en bra smörja till nagelbanden! Är dock himla förtjust i mitt Rainbow Honey Cuticle Stick så kommer nog fortsätta med dem.

    SvaraRadera
  8. Essie har en otroligt bra olja tror jag det är, för nagelbanden, det har varit en favorit hos mig länge :) men jag var ju tvungen att prova denna också nu, så efter att ha klickat hem liiite för många grejer från Burt's Bees fick jag hem allting igår. Nagelbandskrämen var fantastisk! Och jag älskar doften också!
    Tack för ett fantastiskt tips! :)

    SvaraRadera

Kommentera gärna!