onsdag 17 juli 2013

Oopsie Daisies Pick More Daisies II

Grön onsdag hos Karin och jag har minsann sett till att lacka med något grönt dagen till ära. Oopsie Daisies Pick More Daisies II skaffade jag efter att ha sett det hos Sminkan. Jag kunde inte stå emot den glada gröna färgen och de söta gula blommorna.

Det är en grön jellybas med småttigt guldglitter, små vita glitter, lite större gröna, metalliska glitter och så de stora gula blommorna. 

Jag provade först att bära det på egen hand, men det var ingen bra idé. Det blev klumpigt och fult. I stället lade jag två lager ovanpå ett gräsgrönt krämlack, Isadora Go Green.Formulan var lagom tjock och smidig att lacka med. Det enda kruxet med Pick More Daisies II är att man får fiska lite efter blomglittren. Det är dock inget stort krux eftersom de inte är särskilt svåra att få tag i. Jag hade inte velat att blomglittren var fler heller eftersom jag tycker att det är alldeles lagom med 1-2 blomglitter per nagel.

Mitt betyg: 4/5

Jag köpte min flaska från Edgy Polish, men Oopsie Daisies finns också hos Etsy.

I had to get Oopsie Daisies Pick More Daisies II after seeing it at Sminkan. It's just so much fun! A grass green jelly base with small white, black and gold glitter, some slightly larger metallic green glitter and then the big yellow flowers. I tried wearing it on it's own, but ended up with a lumpy mess on my finger nails, so instead I reached for a grass green creme to use as a base and that went much better. This two coats on top of Isadora Go Green. 
The formula is pretty easy to work with, but you do have to do some fishing to get hold of the flowers.

19 kommentarer:

 1. Gulligt som tusan, men jag gillar inte riktigt när stora glitter liksom sticker upp ur manikyren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet att det ser ut som att de sticker upp jättemycket på bilderna, men det var inget jag tänkte på i verkligheten.

   Radera
 2. Man blir så himla glad av det lacket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet, det är så glatt och gulligt!

   Radera
 3. Älskar den gröna färgen men har lite svårt för blommorna :/

  SvaraRadera
 4. Jätteläskande ;)

  SvaraRadera
 5. Jag har det också, men köpte på Etsy. Då fick jag med en liten påse med gula blommor :-) Måste testa mitt snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det måste du! Personligen känner jag dock att det räcker med blommorna som är i flaskan. När det är så här stora glitter så tycker jag oftast det blir snyggast när de inte är för många.

   Radera
 6. One of the most unusual polishes I have ever seen!

  SvaraRadera
 7. Blommorna är väldigt gulliga! Man blir glad av det!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!