söndag 14 juli 2013

Hare Polish Atolla

Jag var helt säker på att jag hade publicerat bilderna på Hare Atolla redan, så jag blev väldigt förvånad över att se dem ligga och skvalpa i arkivet. Som så många gånger förr så var det en annan bloggares bilder som fick mig att beställa detta och i det här fallet var det Alizarine Claws bilder som skapade ett oemotståndligt köpsug.

En bärrosa jellybas med oerhört vackert blått, iriserande glitter. Galet vackert! Sofistikerat och spännande på samma gång.


Jag har två lager på bilderna och som ni ser har jag fortfarande lite VNL men jag var nöjd med hur det såg ut så jag stannade där. Formulan var bra och lättlackad.

Mitt betyg: 4/5

Har ni haft en skön helg? Jag var på Gålö havsbad igår och slarvade visst när jag smörjde in ryggen. Resultatet blev en mycket röd rygg. Inte bra, jag har respekt för solen och är vanligtvis väldigt noggrann med att smörja in mig med ordentligt med solskyddsfaktor. I dag har jag tänkt ägna mig åt lite swatchning av nagellack och kanske blir det en bio i kväll.

Hare Polish Atolla is a real beauty. Berry pink jelly base with blue, iridescent glitter. The formula was good, very smooth and easy to apply. I'm wearing two coats in the pictures and as you can see I still have some VNL, but I didn't mind so I stopped there.

6 kommentarer:

 1. Fint lack, men något för mycket VNL för mig tyvärr....

  SvaraRadera
 2. Jättesnyggt! Och jag som inte tog ned det i korgen vid sista beställningen, typiskt.

  SvaraRadera
 3. Jättefint! Härligt med sol och bad dock inte röda ryggar. Själv smörjde jag in mig men att åka båt och vara vid vattnet hela dagen blev för mycket för mina stackars axlar.

  SvaraRadera
 4. Det är verkligen ett suveränt vackert lack!

  SvaraRadera
 5. Magiskt vackert! Gillar det verkligen!!
  Hoppas ryggen bättrar sig snabbt! Det är inte skönt att bränna sig...

  SvaraRadera

Kommentera gärna!