onsdag 23 maj 2012

Orly Melt Your Popsicle

Dags för neon igen! Orly Melt Your Popsicle från Feel the Vibe-kollektionen. En ganska mörk, galet lysande neonorange. Den är mycket mer lysande än bilderna antyder. En av mina bästa kompisar utnämnde det till det snyggaste neonorangea lack hon sett. Jag vet inte om det är det snyggaste någonsin, jag har så himla många neonorangea jag älskar, men det är underbart!

Det är lätt att lacka med, men skirt. Jag har fyra lager på bilderna. Man kan förstås grunda med ett vitt eller nudefärgat lack, men jag vill oftast testa lacken på egen hand första gången jag använder dem.

Jag älskar verkligen detta! Jag älskar ju neoner av alla slag, men just orangea (och gröna, förstås) neoner hör till det bästa jag vet. Det går liksom inte att slita blicken från naglarna och varje gång jag ser den starka färgen blir jag glad.

Mitt betyg: 4/5

Orly Melt Your Popsicle from the Feel the Vibe collection is a darker, extremely bright neon orange. One of my best friends fell in love with it and said it was the best neon orange she had ever seen. I'm not sure it's the best (there's so many great ones out there!), but I do love it too.
The formula was nice, but it's sheer. I've used four coats in the pictures, but you can of course start with a white or nude base polish to reduce the number of layers.

13 kommentarer:

 1. Crap vad snyggt asså. På fredag är det lön, lalalalala, då vet jag vad jag ska göra. Klicketiklick. :D

  SvaraRadera
 2. Måste erkänna att jag inte äger några neons! Kanske dags å klicka hem några till sommaren? Det ser ju så snyggt ut på dig!

  SvaraRadera
 3. Hej, jag undrar om du ska visa din samling? Det har gått över ett år. :)

  SvaraRadera
 4. Hur skulle du jämföra det med andra neonorangea lack? Jag är ssk intresserad av CG Japanese Koi, om du har det. Du behöver vekligen inte göra någon bildjämförelse, vore kul att bara höra din åsikt

  SvaraRadera
 5. Färgen ser underbar ut men fyra lager och Orlys pensel... Mja...

  SvaraRadera
 6. Oj vad fin! Hmm... fyra lager känns lite tungt, men kanske...

  SvaraRadera
 7. Helena: Visst är det! Jag älskar det! Kändes tråkigt att ta bort det, men man har ju så många lack som ska testas. :-)

  Pamsan: Jag fick lön i måndags, men har ännu inte gjort en endaste beställning. Måste köpa så mycket annat. :-(

  Lacklycka: Tack!

  Dani: Ja, du behöver neoner! Det finns inget bättre när det är sommar! :-)

  BrilliantNail: Verkligen!

  Mrs Data: Ja, visst är den!

  Alexandra: Åh, jag har tänkt att jag borde göra det igen. Men mitt problem är att jag inte vet var jag ska få plats med hela samlingen. Vill ju helst få med alla lacken på ett och samma foto. Vilka problem man har! :-)

  Ellika: Jag har inte Japanese Koi, så jag vet inte hur pass lika de är, tyvärr.

  Sminkan: Nej, det kanske inte är något för dig. :-)

  Annie: Jag kan ju stå ut med fyra lager om det är tillräckligt snyggt och i det här fallet tycker jag absolut att det är värt det.

  My Nail Polish Online: Visst är det härligt! :-)

  SvaraRadera
 8. Snyggt, men jobbigt med så många lager...

  SvaraRadera

Kommentera gärna!