fredag 21 juni 2013

Årets midsommarmanikyr - Isadora Papagayo Blue

Jag hade ganska svårt för att bestämma årets midsommarmanikyr. Jag ska ha en klänning som går i lila och grönt på mig så jag hade fastnat för tanken på att jag ville ha en stark blå på naglarna. Till slut hittade jag Isadora Papagayo Blue bland de otestade lacken och det kändes som ett bra val.

Jag har för mig att Papagayoo Blue släpptes förra sommaren, men det kan ha varit tidigare än så. Jag hade i alla fall varit sugen på att skaffa det länge när det dök upp i ett pressutskick tillsammans med Isadoras nya lösa glitter för naglar. Det lösa glittret åkte i soporna eftersom jag vägrar att befatta mig med löst glitter som sen hamnar precis överallt, men blev glad över att äntligen ha Papagayo Blue i min ägo.

Det är i alla fall lysande blått som drar mot lila i vissa ljus. Tyvärr lyckades jag inte fånga några bilder på det, men den lila tonen finns i alla fall där. Så vackert!


Jag stannade vid två lager, men insåg när jag hade lagt på topplack och allt att jag hade behövt ett tredje lager. Nu har jag lite, lite VNL, men inte så att det stör egentligen. Formulan var helt okej, men inte riktigt lika klockren som jag är van vid att Isadoras formula brukar vara. Den hade en liten tendens till rinnighet.

Mitt betyg: 4/5

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen bege mig iväg på midsommarfest hos kompisar. Sambon sitter i bilen på väg till Norge för att jobba i helgen så det blir till att fira utan honom. Men det gör inget, jag vet att det kommer att bli en fantastisk dag. Älskar midsommar!

Vad ska ni hitta på i dag? Vad har ni på naglarna?

Today is midsummer's eve here in Sweden! One of my favorite holidays! I'll be wearing a green and purple dress so I felt like wearing a really strong blue on my nails and picked out Isadora Papagayo Blue, a glowy, very intense blue shimmer. In some lightings it looks more purple, but I didn't get a picture of that. 
The formula was decent, but a tad bit runny. I used two coats, but when looking at the pictures I realise I should have put on a third. Oh well. 

21 kommentarer:

 1. Jag har faktiskt Papagayo Blue på tånaglarna, det är så fint och jo det kom i fjol. På fingrarna har jag Ocean Crush från Isadora. Du förresten, mitt paket kom igår och gissa vem som blev överlycklig? Glad midsommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kör på Orly Mayhem Mentality på tårna - fantastiskt fint!

   Och hurra för att det försvunna paketet till slut dök upp! :-D

   Radera
 2. Det är megafint - ett av IsaDoras bästa ever.

  Vi ska fira hemma med ett par kompisar, på vanligt vis. Sill, grill och lite sprit :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som en traditionell midsommar - precis som det ska vara!

   Radera
 3. Detta tyckte jag var riktigt snyggt. Blått är verkligen perfekt till midsommar! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog faktiskt första gången jag kör på blått till midsommar, men det var ett bra val!

   Radera
 4. En av mina absoluta favoritfärger. Jag har korall från Nordic Cap.

  SvaraRadera
 5. Svar
  1. Tack och glad midsommar på dig med!

   Radera
 6. Helt sjukt snyggt!! Jag fick det också för ett tag sedan, men jag har inte provat det ännu.
  Jag tycker man ser de lila tonerna på dina två sista bilder!
  Jag bär ett grönt lack idag som jag fick från Schweiz i veckan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är inte alls nöjd med bilderna, tycker inte de gör Papagayo Blue rättvisa alls... Så kan det vara!

   Radera
 7. Det här är verkligen ett ursnyggt lack! Jag köpte det förra året och gillade det riktigt mycket även om det är lite svårfotat. Trevlig midsommar Anne!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fick inte alls fram hur fint det är. Glad midsommar på dig med Emma!

   Radera
 8. En jättefin blå färg. Låter som det blev en bra kombination till din klänning. Själv gjorde jag mina naglar blommiga i olika färger och storlekar, blev väldigt somrigt =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh blommigt, låter helt perfekt till midsommar!

   Radera
 9. Vackert. Jag har en jellymacka på naglarna och firar med fina vänner, god mat och sol på bryggan. Trevlig midsommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som att du har det helt underbart!

   Radera
 10. Dte här är ett av mina absoluta favoirter när det gäller blått och jag TÄNKTE faktikst bära det som bas för min nailart även om det blev ett annat blått lack tillslut. Papagayo Blue finns dock med i grodögonen i alla fall.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!