torsdag 23 maj 2013

Nytt från Orly

Förutom att hämta ut det spännande paketet med Cult Nails igår så hämtade jag också ut ett paket med lite nyheter från Orly. Alla sex lacken från kollektionen FX Megapixel som har en finish som ska påminna om OPI:s liquid sand, fast mer glittrande. Och så tre av lacken från sommarkollektionen Mash Up..
Megapixel-lacken hade gärna fått vara lite knalligare i färgerna, men jag ser fram emot att testa Black Pixel och Plum Pixel. Även Silver Pixel ser fin ut, tycker jag.

Och spana in Mayhem Mentality! Ser den inte underbar ut? Neonorange, men en nyans som har något "mjukt" över sig. Hoppas att jag kommer att kunna fånga färgen rättvist på bild  när det blir dags att swatcha den, sådana här nyanser kan vara knepiga.

Yesterday I got a package from Orly, containing the new Megapixel collection and three polishes from the Mash Up collection. Looking forward to trying them on!

13 kommentarer:

 1. Åhh sååå mycket snyggt, jag blir crazyyyy, vill haaaa...suck. Mayhem Mentality ser så läcker ut. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den ser helt fantastisk ut!

   Radera
 2. De ser superfina ut! Blir spännande att se texturlacken. Mayhem mentality har jag klickat hem men inte testat än... Men vad märkligt att ett utskick från Orly (är det väl?) inte har den nya loggan. Min Mayhem Mentality har samma kork som FX-flaskorna (fast svart) och svart logga...

  SvaraRadera
  Svar
  1. De kommer ju inte ha bytt loggan på alla lack förrän någon gång i höst har jag tidigare fått veta. Sommarkollektionen finns både med nya loggan och gamla har jag sett.

   Radera
 3. Håller helt med och Black och Plum Pixel! Ser väldigt fina ut!

  SvaraRadera
 4. Älsk på det oranga!

  Megapixlarna verkar också kul, jag ser fram emot att hugga in på mina :)

  SvaraRadera
 5. Åh jag vill se Mayhem först!! Vilken härlig färg!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst ser den underbar ut!

   Radera
 6. Nu hoppas jag att inte Silver Pixel är finare än OPIs Solitaire, för nu har jag beställt Solitaire, och vet inte om jag får köpa några fler på ett tag ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, jag gillade ju inte Solitaire så jag är rätt säker på att jag kommer tycka Silver Pixel är finare... :-)

   Radera
 7. Mayhem Mentality hamnar garanterat i min varukorg nästa lackköp. Ser fantastiskt ut!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!