lördag 2 oktober 2010

OPI Rising Star

I kväll ska jag på fest (temat är peruk så jag ska bli blondin för en kväll, haha!) och efter mycket velande valde jag OPI Rising Star till kvällens lack eftersom jag tror den kommer passa till klänningen jag tänkte ha.

Jag klär verkligen inte i sådana här varma guldnyanser. Den här nyansen drar något åt kopparhållet också. Färgen är ingen storfavorit hos mig, men skimret är tjusigt.

Formulan var toppen, men lacket är något skirt så jag behövde tre lager för full täckning.

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar: "Det är fin färg, men det är inte så snyggt att jag svimmar."

English: Today I'm wearing Rising Star from the Burlesque collection, a warm golden, coppery shade. I really don't like warm golds on myself, though the shimmer is awesome. The formula was excellent but a bit sheer so I used three coats.

8 kommentarer:

 1. Jag tycker att det klär dig bra! Snyggt lack men jag är själv inte bra på att använda denna typ av färg. Ska måla om naglarna inför kvällen nu och har Space Cadet, Lunar Eclipse, Charla och Mad As A Hatter framför mig. Kan inte välja.

  Ha det så trevlig på festen!

  SvaraRadera
 2. Jag tyckte det var superfint på dig!!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det ser helt okej ut på dig men det kan vara för att jag på sista tiden ökat min tolerans för varma guldlack mot kall hudton. jag har sedan jag bar Nubar Oro haft en liten fling med alla möjliga guldlack och jag kan verkligen uppskatta den färgen nu. Glödande rödguld, koppriga guld, guldgula guld... Kankse är det för att det regnat så mycket på sista tiden men jag blir lite lycklig av ett gyllene skimmer på naglarna. :D

  SvaraRadera
 4. Jag är också kluven till guldiga och gula/orange nyanser. Jag gillar färgskalan, men tycker aldrig att det klär mig heller. Svår balansgång.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att det ser fint ut!

  SvaraRadera
 6. Pamsan: Tack! Jag tycker egentligen att färgen är fin, men att den krockar lite med min hudton.

  Mia: Tack! :-)

  Sminkan: Jag tycker ofta att varma guldlack är jättefina i flaskan, men när de väl kommit på nageln brukar jag inte känna mig nöjd. Men jag undviker dem ändå inte, har t.ex beställt Oro från Nubar genom Nailmail den här månaden. :-)

  Nailsbynoir: Jag tycker mycket om guld, men då ska helst nyansen vara kall. :-)

  Kerstin: Tack!

  SvaraRadera
 7. Tjusigt. Blev det en lyckad fest? :)

  SvaraRadera
 8. Love this color! Going to pick it up today, I think!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!