lördag 5 november 2011

Gosh Cobolt Blue

Gosh Cobolt Blue köpte jag i Edinburgh i somras och jag passade på att bära det när jag var i Kroatien. Det är ett alldeles otroligt vackert kungsblått jellylack. Jag älskar att bära starka färger som får naglarna att synas och det här lacket platsar verkligen i den kategorin.

Formulan var något tunn, men lätt att kontrollera på nageln. Jag behövde tre lager för att det skulle bli jämnt och täcka helt, men det tycker jag inte är mycket när det handlar om en jelly.

Mitt betyg: 4/5

I bought Gosh Cobolt Blue when I visited Edinburgh this summer and I wore it when I was on vacation in Croatia a few weeks ago. It's an awesome royal blue jelly. Since I love wearing colors that makes your nails pop this is right up my alley!
The formula was on the thin side, but still easy to control. I needed three coats to make it even and opaque.

10 kommentarer:

 1. Vad vackert! Älskar blå lack!! :D

  SvaraRadera
 2. Du som var ute efter ett mörkblått jelly, det här blev ju perfekt!

  SvaraRadera
 3. Älskar blåa jellylack! Det här såg riktigt snyggt ut. Och visst är det kul med naglar som syns? :) Ska försöka att aldrig mer köpa beige nagellack. Isf bara för underklädesfunktionen.

  SvaraRadera
 4. Jag undrar en sak angående din tävling om nagellacken. Hinner jag skicka in mitt bidrag imorgon eller är det för sent då?

  SvaraRadera
 5. Elina: Det går utmärkt att skicka in ditt tävlingsbidrag imorgon! :-)

  SvaraRadera
 6. Annie: Jag med, särskilt sådana här lysande saker! :-)

  Cactus: Jag tycker nog inte att det här är särskilt mörkblått dock, Color Club Blue-topia är nog mer vad jag letade efter. Måste testa det snart. :-)

  Sanna: Jamen visst är det underbart! :-)

  Pamsan: När man har överdoserat på starka färger under en längre tid så kan det vara skönt med något diskret, men det är i princip bara då. :-)

  Charlotte: I really like it, love such bold colors! :-)

  Sminkan: Ja, jag älskar det! :-)

  SvaraRadera
 7. Grymt fint! GOSH är bra :)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!