onsdag 26 november 2014

Dance Legend Rio 4

I dag har jag ett superhärligt glitter åt er! När jag såg bilder på Dance Legends kollektion Rio i somras så förälskade jag mig fullständigt i de roliga effektlacken som alla består av glitter i en ofärgad bas.

Det här har jag fått av fina Christina på Passionate About Polish. Rio 4 (det är lite tråkigt att de inte fått mer fantasifulla namn, särskilt när det rör sig om helt fantastiskt roliga lack) består av neonrosa glittter i olika storlekar och former. Här finns mikroglitter, små hexor, mellanstora fyrkanter och hexor och stora stjärnor.

Här är ett lager ovanpå ett svart krämlack.

Superfint tycker jag! Men vet ni vad, jag kan komma på många kombinationer jag vill testa. Nästa gång vill jag lägga det ovanpå orange. Tror den kombon har potential att bli hjärtattack-snygg!

Formulan är bra, enda nackdelen är att det krävs en del fiskande för att få tag i de stora stjärnorna. Men så är ju ofta fallet med stora glitter.

Mitt betyg: 4/5

Dance Legend Rio 4 is part of their Rio collection. This is such a fun polish! Neon pink glitter in different shapes and sizes. There are hex glitter, squares and stars. Here I've put one coat on top of a black orange. Next time I want to try it on orange - I bet that combo would be smashing! The formula was nice, though the big stars require some fishing.

18 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, jag tycker det är hur härligt som helst!

   Radera
 2. Fint och skojigt, men det känns lite tonårsbetonat!
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, jag räds inte det tonårsbetonade. :-)

   Radera
 3. Underbart! Är riktigt sugen på fler DL men de har så galet många lack att välja på att jag får problem så fort jag går in på sidan. Detta gjorde mig verkligen glad. :) Och över orange! Gör't!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet! Vill ha typ alla av deras lack. :-)

   Radera
 4. Svar
  1. Ja, det piggar upp lite i vintermörkret.

   Radera
 5. Helt klart ett lack man blir glad av :D Hoppas du visar med orange under,älskar den kombon!
  Marianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag lovar att visa när jag kommer mig för med att testa det. :-)

   Radera
 6. This looks really amazing! I've got No1 but still to try it....!! :-D

  SvaraRadera
 7. I have two more that I'm looking forward to try! :-)

  SvaraRadera
 8. Läcker kombo, fint med stjärnor

  SvaraRadera

Kommentera gärna!