måndag 2 augusti 2010

Color Club Poptastic

I dag åker jag iväg till torpet igen, men kommer hem redan på onsdag. Men innan jag åker bjuder jag på ett riktigt somrigt lack, Color Clubs Poptastic från kollektionen med samma namn.

Jag har ett antal neonrosa lack i samlingen, men jag blir ändå alltid lika glad av dem. Särskilt när de håller så hög kvalitet som Poptastic.

Formulan är helt fantastisk, det är nästan så att den applicerar sig själv. Jag har tre lager lack på bilderna, men man kommer egentligen undan med två lager.

Vill man ha ett neonrosa lack rekommenderar jag det här starkt! Jag brukar köpa mina Color Club från amerikanska webbshoppar, men de finns att få tag på i Sverige också. Vissa Ica Maxi har tagit in Color Club, men de säljs också i webbshoppen på Claudia.se. Priset är 89 kronor.

Mitt betyg: 5/5

Sambons kommentar: "Neon är lika med hett. Det passar bra till dina lite bruna händer."

English: If you're on the lookout for a neon pink I can strongly recommend Color Club Poptastic. It's an awesome neon pink and the formula is just outstanding! It's really a two-coater, but I did three coats just for the heck of it. Even though I have a few neon pinks since before I still get excited over them. They're just so fun and happy!

7 kommentarer:

 1. Ja, det är så man blir lite sugen. Men jag är nog mer sugen på ett annat av deras neonrosa lack, som också har svagt skimmer. Har glömt dess namn dock!

  SvaraRadera
 2. Åh, ser color club överöverallt. Vill ha. Önskelistan är ju lång nu, ser godbitar överallt :)

  SvaraRadera
 3. Jättefint! Visst är Color Club bäst vad gäller applicering av alla lack! Jag älskar dera formula och pensel.

  SvaraRadera
 4. Fan vilket härligt lack! Verkligen lysrosa...

  SvaraRadera
 5. Sarah: Ja, Color Club har massor av fina neonlack! Jag är sugen på att skaffa några fler från Poptastic. :-)

  Honi: Jag älskar Color Club, deras lack är så galet bra!

  Linda: Jag med!

  Sminkan: Ja, de är fantastiska! Särskilt när man betänker att de anses vara ett budgetmärke dessutom. De är mycket bättre än många dyra märken.

  Emma P: Ja, jag hade väldigt svårt att slita blicken från naglarna när jag bar Poptastic. Den kommer definitivt att användas fler gånger.

  SvaraRadera
 6. Det är verkligen en fin färg!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!