fredag 2 juli 2010

Essie Knockout Pout

Scrangie förbluffades över att Essie Knockout Pout såg helt annorlunda ut i flaskan och på nageln. Och även om mina bilder inte visar samma dramatiska skillnad så kan jag intyga att det ÄR skillnad. I flaskan ser det lite mesigt ut. På nageln är det hur snyggt som helst.

Knockout Pout är inte riktigt neonrosa, men det är en betydligt roligare nyans än vad flaskan antyder. Den är kul, tjejig, somrig och sexig.

Formulan var inte helt hundra. Jag har tre lager lack på bilderna och det är fortfarande lite ojämnt och småstrimmigt. Men eftersom jag gillar färgen så pass mycket så kan jag leva med det.

Mitt betyg: 3/5
Sambons kommentar: "Det är finare på nageln än i flaskan."

Knockout Pout släpptes med Essies sommarkollektion som fått det spexiga namnet Summer 2010. Jag köpte mitt från Head2Toebeauty.com, men det finns också att köpa i Sverige, till exempel på Eleven.se.

English: Essie Knockout Pout from the Summer 2010 collection is a very girly, happy and sexy pink. It's not quite neon, but a lot brighter than I first thought when I saw the bottle. After three coats it's still a wee bit streaky and uneven on the nail, but since I love the color so much it doesn't really bother me.

8 kommentarer:

 1. Det var ju sött ju! På Scrangies bilder såg det alldeles för skarpt ut. Ser det ut som på dina bilder är jag lite frestad. Jag gillar verkligen de två jag hunnit testa ur Summer 2010, Playa del Platinum och Pretty Edgy. Bättre formula än Essie vanligen har, alla fall när jag köpt av deras lack.

  SvaraRadera
 2. Sminkan_ Ja, jag tycker allt att bilderna stämmer hyfsat väl överens med hur lacket ser ut i verkligheten. Det är ett glatt lack, men inte neon.

  Solveig: Ja, jag gillar det verkligen jättemycket. Det är väldigt sött! :-)

  SvaraRadera
 3. Det vara riktigt snyggt, härligt sommarfärg :)

  SvaraRadera
 4. japp, sexig är den!

  SvaraRadera
 5. Har H2T börjat shippa till Sverige igen, det gjorde de inte för ett tag sen?

  SvaraRadera
 6. EmLa82: Eller hur! :-)

  Sarah: Ja, jag brukar inte bli så här förtjust i rosa lack, men det här gick verkligen hem hos mig.

  Anonym: Vad jag vet har H2T aldrig slutat skicka helt till Sverige, men de säljer inte China Glaze och CND utanför USA. Fast jag fick iofs med ett CND i min senaste beställning, hmm. Kanske värt att testa att lägga ner några China Glaze i korgen nästa gång och se vad som händer? :-)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!