fredag 11 juli 2014

Darling Diva Nightbird

Darling Diva Nightbird är ett mörkblått lack med scattered holo. Det drar något åt lila, men kanske inte så pass att jag skulle kalla det blurple, men det finns en liten lila ton i det. Otroligt vackert, jag är stormförtjust!

Formulan var perfekt. Precis lagom tjock och extremt lättlackad. Två lager räcker för att det ska täcka helt.

Mitt betyg: 4/5

Darling Diva finns hos Edgy Polish där en flaska kostar 130 kr/15 ml.

Åh, jag har burit så många snygga lack den senaste veckan, flera av dem vill jag bära igen snarast. Att ha ett fint lack på naglarna gör mig verkligen glad, det ger mig en liten kick varje gång jag tittar ner på naglarna. Håller ni med?

Darling Diva Nightbird is a dark blue scattered holo. It has a purple tone to it, but not so strong that I would call it blurple. It's very beautiful, I must wear this again soon. 
The formula was perfect. Super smooth and easy to apply. Two coats gave me full coverage. I bought my bottle from Edgy Polish.

15 kommentarer:

 1. Förstår att du är stormförtjust. Helt underbart ju!

  SvaraRadera
 2. Underbart lack! Älskar färgen på detta. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och håller definitivt med om att fina naglar gör en glad! Brukar måla något extra fint och roligt lack varje gång jag har tenta, så har jag i alla fall något trevligt att titta på mitt i all studiemisär ;)

   Radera
  2. Ja, ett roligt lack gör en grå dag lite bättre. :-)

   Radera
 3. Verkligen urfint. Håller med. Ibland råkar jag lacka med mellanlack flera dagar i rad men så, rätt var det är, hittar man något extra. Ett lack som är helt fantastiskt och då vet jag varför jag är en lackhoarder. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lackar man med för många mellanlack så glömmer man nästan hur det är att bära något riktigt, riktigt snyggt. Mellanlack är farliga på det sättet. :-)

   Radera
 4. It's a stunning colour - blue and purple and holo - I love it :-)

  SvaraRadera
 5. Ja, visst är det så! Ett trevligt sätt att göra vardagen extra bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen! Så härligt med fina färger!

   Radera

Kommentera gärna!