fredag 4 juli 2014

Color Club Angel Kiss

Jag trodde inte jag hade något holografiskt i arkivet för att kunna vara med på holofredag, men så hittade jag detta. Color Club Angel Kiss från första Halo Hues-kollektionen. Det känns som det var hundra år sen den släpptes, men det var väl hösten 2012? Jag kommer inte ihåg hur många av dem jag köpte, men tror att jag köpte alla från första kollektionen. De har fått stå länge i otestade-lådan, det här är det andra av dem jag testar. Jag har visat det ljust lila Cloud Nine förut.

Angel Kiss är ljust, ljust havsgrönt. Den holografiska effekten är riktigt stark så det levererar ordentligt med fina regnbågar. Tyvärr syntes inte solen till när jag fotade så jag lyckades tyvärr inte fånga dem så bra på bild, men lite syns de.Formulan var lagom tjock och överlag bra, det lider inte av holosjuka eller något. Tre lager krävdes för att det skulle täcka helt.

Mitt betyg: 3/5

Det finns ju så otroligt många fina hololack att köpa nu så det här känns inte jättespeciellt. Det är vackert, men det finns så många som är mer imponerande, främst från alla de indiemärken som gör fantastiska holos.

When Color Club released their first Halo Hues collection in 2012 I bought them all (I think, I can't really remember), but I've only tried one of them so far, the rest of them has been sitting among my untrieds for way too long. Angel Kiss is the second one I've tried. It's a pale aqua green with a strong linear holo effect. Pretty, but there's so many indie brands doing fantastic holos now, so this doesn't feel so special anymore. It's pretty, but not so pretty I feel like fainting. :-)
The formula was very good and it covered in three coats.

18 kommentarer:

 1. Jag har faktiskt inte köpt ett enda av dessa. Kanske är dumt men nej, de känns inte så speciella. Har dock en decant på Eternal Beauty och den gillar jag, så vem vet, det kanske blir nåt köp vid tillfälle...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den andra omgången Halo Hues hade ju betydligt roligare nyanser än den första. Där skulle jag fortfarande kunna tänka mig ett par lack. :-)

   Radera
 2. De jag testat från Halo Hues har varit fantastiska, tycker de tyvärr har hamnat lite i skymundan! Just Angel Kiss står fortfarande otestat, men nu blev jag riktigt sugen när jag ser dina bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju inga dåliga lack på något sätt och holoeffekten är fantastisk. Men många av nyanserna är lite uttjatade i holo-sammanhang.

   Radera
 3. Fint, men inte så man smäller av. Jag hade total holobrist när de kom så jag köpte alla... vet inte ens varför, haha...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade inte heller så många holosar då. Och inte nu heller egentligen, jämfört med många andra. :-)

   Radera
 4. Har alla men använder de sällan.....ngr få toppar listan som Eternal Beauty, Kismet och även Beyond....Imorgon ska dock Harp On It få luftas på en 70tals-fest..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla de tre skulle jag faktiskt kunna tänka mig.

   Radera
 5. Och jag visar Cloud Nine idag. :) Det här fick jag hem i min senaste beställning. Ska nog haffa alla ur kollektionen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såhär i efterhand känner jag faktiskt att jag hade kunnat hoppa några. :-)

   Radera
 6. Tycker det är riktigt fint det här!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jättefint! Men det finns många som liknar det.

   Radera
 7. This is really nice! I got the HH collection and only used a few. I've found them to be really awesome holos with great formula :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. They are awesome, but a lot of the colors have so many dupes.

   Radera
 8. Jättefint! Är väldigt förtjust i Halo Hues-lacken :)

  SvaraRadera
 9. Jättefint! Angel Kiss är alltid slut när jag väl lyckas beställa, men förr eller senare ska jag få tag på en egen flarra ;)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!