torsdag 29 december 2011

Mina 20 favoritlack 2011

Så har ännu ett år gott och precis som förra året tänkte jag visa er mina 20 favoriter från det gångna året. Bara lack som faktiskt har släppts under 2011 har fått vara med och bara sådana som jag själv testat. Såklart.

Nu kör vi! Här är mina 20 favoriter från 2011!

6. OPI Spark De Triomphe.

7. Illamasqua Load.

8. OPI Warm & Fozzie.

9. Models Own Purple Blue.

10. Kicks Evening At The Chateau Marmont.

11. China Glaze Love Marilyn.

12. LA Girl Glitter Addict Inspire.

13. OPI Animal-istic.

14. Orly Here Comes Trouble.

15. Milani Flash Light.

16. Misa Krystal Water.

17. Orly Rock My World.

18. China Glaze Señorita Bonita.

19. Depend #255.

20. China Glaze Ahoy!

Vissa märken finns inte representerade alls på årets lista. Nubar, till exempel, hör ju normalt till mina favoritmärken, men i år tycker jag inte att de har släppt en enda klockren kollektion. Color Club brukar också höra till mina favoriter, men 2011 har inte varit något bra år för dem.

De märken som har gjort bäst i från sig enligt mig är OPI, Orly och China Glaze. OPI:s samarbeten med Katy Perry och Serena Williams har gett oss många vackra lack. Orly lyckades bra med sin vårkollektion Precious, sommarkollektionen Pin-up och med vinterkollektionerna Mineral FX och Holiday Soirée. China Glaze gav oss en fin vårkollektion, Anchors Away, den härliga sommarkollektionen Island Escape och den glittriga vinterkollektionen Eye Candy 3D Glitters.

Vad tycker ni om mina val? Vilka är era favoriter bland årets lack?

Om du vill se förra årets lista hittar du den här!

18 kommentarer:

 1. Åh! Det fanns många fina där! Av dem du visade så äger jag "bara" Kicks Evening at Ch Marmon och det är ett fantastiskt lack (trots att jag inte är ett fan av grönt ;-)) och Models Own Purple Blue vilket också är helt underbart. På önskelistan står It's my year och Warm & Fozzie från Opi. I brake for manicures är också himla fin men jag tror jag har något liknande någonstans i helmern hemma :-) Gott nytt år och god fortsättning!

  SvaraRadera
 2. Lade precis upp min egen lista och vi har inte ett enda gemensamt. :) Lite roligt kan jag tycka. Å andra sidan har du massvis med lack på din lista som jag inte har men nu vill ha. Så kan det gå.
  Gott nytt år! :)

  SvaraRadera
 3. Grymt fina nagellack allihop! Jag bara måste köpa Kicks Evening At The Chateau Marmont - måste vänta tills jag kommer hem till Sverige i slutet av januari, känns som en evighet ju! Jag äger faktiskt inte någon av dessa lack, fast många av dem finns på min "att-köpa" lista.

  SvaraRadera
 4. Har bara ChG Ahoy! av alla på din lista. Jösses vad jag har varit dålig på att köpa glitterlack i år. Har letat efter Warm & Fozzie för det tycker jag verkar intressant men har inte sett det i butik ännu. Håller med om att ChG lyckades riktigt bra med Anchors Away. Annars har jag inte varit så imponerad av några hela kollektioner, jo jag tyckte OPI lyckades hyfsat med Touring America men så gillar jag ju tråkfäger ;) Ha ett riktigt Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 5. Förra året försökte jag göra en lista över favvolacken, men det gick inte. Det var sjukt svårt att bestämma sig för vilka lack jag älskade respektive bara tyckte om väldigt mycket.

  SvaraRadera
 6. Oj.. det här inlägget känns som det blir dyrt för mig att ha läst ;)

  SvaraRadera
 7. Mycket fint där! Ska sätta mig och göra min lista nu med en gång, har gått och tänkt på det i två veckor, nu för jag ta mig samman och göra det med!

  SvaraRadera
 8. Oj så många fina! Jag gillar ffa Orly-lacken på din lista. Min lista kommer inom kort!

  SvaraRadera
 9. Åh, jag gillar verkligen Ahoy från China Glaze! Jag har massor kvar i flaskan här hemma men kunde ändå inte låta bli att köpa en till när jag var på Ge-Kås Ullared i november!

  SvaraRadera
 10. Några gemensamma har vi allt... föga förvånande eftersom jag får en hel del tips från denna blogg vilka lack jag ska köpa.
  Min lilla 10-i-topp:

  1. OPI It's my year
  2. OPI Grape Set Match
  3. Diamond Cosmetics Gypsy Pink
  4. IsaDora Beetle Green
  5. CG Blue Year's eve
  6. Orly Rock-It
  7. WnW Buffy the violet slayer
  8. Zoya Rica
  9. CG Ring in the red
  10.OPI Come to Poppy

  SvaraRadera
 11. Vilka vackra lack! Gillade alla förutom Illamasqua Load... gillade inte nyansen på det lacket... annars har jag tyckt om de få jag har testat från det märket.

  SvaraRadera
 12. En hel del fina lack på din lista! Jag tror vi har två eller kanske tre lack gemensamt på våra listor, fast å andra sidan är jag inte riktigt klar med min än. Och så verkar jag favorisera vissa färger väldigt mycket just nu... känns lite tråkigt, men favoriter är ju ändå favoriter!

  Det har verkligen varit ett bra lackår!

  SvaraRadera
 13. Oooh vad fina!! Jag har ju inte köpt så många lack från årets kollektioner, men ska se om jag kan knåpa ihop en lite lista i alla fall :)

  SvaraRadera
 14. Jag tycker att du har en bra och balanserad lista. Därmed inte sagt att vi tycker samma, men det behöver man ju inte göra heller. Jag är vansinnigt imponerad att du får ihop en sån här lista, det tror jag inte att jag skulle klara...

  SvaraRadera
 15. Det är roligt att se din lista. Jag kan aldrig välja så, alltså från årets lack, för då måste jag börja kolla igenom kollektionerna och då blir det för många. Kommer ihåg förra året då jag försökte och hamnade på typ 70 lack. :D
  Det var faktiskt enklare att göra en topp 20 av alla lack.

  SvaraRadera
 16. Jag beställde nyss OPI It's My Year. Det är ett väldigt fint lack. :)

  Hur många lack har du i din samling? :)

  SvaraRadera
 17. OPI - It's My Year
  China - Glaze Trendsetter
  Orly - Here Comes Trouble
  Isadora - Black galaxy

  :)

  SvaraRadera
 18. Många otroligt vackra lack! Flertalet av dem äger jag inte ens och jag känner att det måste det bli ändring på. Full tex som en fura för Animal-istic nu

  SvaraRadera

Kommentera gärna!