fredag 29 juli 2011

OPI Spark de Triomphe

OPI Spark de Triomphe släpptes med Glam Slam by Serena Williams France. Om jag inte har helt fel så borde detta finnas i svenska butiker just nu, då säljs det tillsammans med ett vitt Shatter-lack.

Lacket består av glitter i silver och guld, där det silvriga verkar vara mest dominerande. Här finns både små glitterkorn och större hexagoner. Guldglittret gör att det ser lite antikt ut på något sätt, jag gillar verkligen effekten av de båda färgerna tillsammans.

Det var lätt att lacka med och glittret fördelade sig jämnt över naglarna. Jag var nöjd med täckningen efter tre lager och jag tycker inte att man ser VNL:en lika tydligt i verkligheten som man gör på bilderna. Som avslutning fick det bli två lager av Seche Vite för att få bort den värsta knottrigheten.

Nu kanske många tänker att det här ser ut att vara väldigt likt Crown Me Already från Miss Universe. De är dock inte dupes eftersom Crown Me Already inte innehåller något guldglitter. Skulle jag bara satsa på en av dessa så skulle jag nog välja Spark de Triomphe eftersom det känns lite mer unikt med sin kombo av silver och guld. Men båda är vackra!

Mitt betyg: 5/5

Sambons kommentar: "Det är lite för mycket Liberace över det där."

English: OPI Spark de Triomphe is an amazing glitter polish with silver and gold glitter in a clear base. There's both smaller glitter particles and larger hexagones. I think the silver and gold combo gives it a sort of antique look, which I really, really like. Application was a piece of cake and I used three coats.

12 kommentarer:

 1. Ja jäklar så snyggt det är! Fick sjukt mycket komplimanger när jag hade det som accent till ett mörkblått lack.

  SvaraRadera
 2. Ja, fint är det minsann. Gillar också kombon silver och guld.

  SvaraRadera
 3. Åh Anne jag gjorde precis ett liknande inlägg på OPIs glitterlack, så himla mycket älsk! Men dina blev finare, får införskaffa detta med då..

  SvaraRadera
 4. Jag har varit inne på att skicka efter det där från eleven, och du fick mig att bestämma mig kan jag säga =) Galet fint!

  SvaraRadera
 5. Detta var riktigt snyggt, blir verkligen en lite antik känsla över det - very nice! :)

  SvaraRadera
 6. Stort, fett "VILL HA" på detta.

  SvaraRadera
 7. Hm... Alla verkar älska det som äger det men jag har hittills inte fallit. Skulle vilja se det live först på någon. Känner du för en SdT-mani och en fika? ;D
  Allvarligt, det är något med det som ser väldigt blekt ut på de swatcher jag sett. Kanske är min skärminställning som gör det.

  SvaraRadera
 8. Yes finns i Sverige nu, jag tittade på dem igår. Fast de kom inte med cracklelack. Fanns i två set och det ena kom med ett silverlack och det andra med ett lila. Jag var lite sugen på silverlacket, det såg fint ut... Aldrig att jag ger 250 för två OPI dock, då ska det vara ett HTF D/C.

  SvaraRadera
 9. Charlotte: I love it too!

  Nailsbybellan: Jag kan tänka mig att det ser fantastiskt ut tillsammans med mörkblått. Det måste jag testa! :-)

  Pamsan: Jag med! Det gör lacket lite intressant.

  Karin: Ja, jag är hemskt förtjust i OPI:s glitterlack - längtar tills Mupparna-kollektionen släpps! :-)

  SminkElin: Hoppas du kommer att gilla det, men jag kan inte tänka mig något annat. :-)

  Annie: Ja, det här kommer definitivt att användas fler gånger.

  Martine: Ja, jag tycker också det. Gillar det mycket!

  Sarah: Jag tror du skulle gilla detta!

  Sminkan: Fika med SdT-mani låter ju fantastiskt trevligt! Det måste vi göra! Det är på tiden att vi ses IRL! :-D

  Emma P: Hm, det var inte duon med Your Royal Shine-ness och Sparkle-icious som du såg? Det är ju ett silverlack som säljs tillsammans med ett glitterlack? SdT ska säljas med vitt shatter nämligen. Annars håller jag med om att 250 kr är mycket för två lack. Jag beställde detta på eBay i stället.

  SvaraRadera
 10. Det ser fantastiskt snyggt ut, på bilderna så ser det nästan ut som en gradient från silver till guld. Ser som sagt fantastiskt ut, åker upp på min önskelista på en gång!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!