måndag 26 december 2011

Kicks Evening At The Chateau Marmont

Jag inser att ni förmodligen sett fler bilder på Evening At The Chateau Marmont från Kicks än vad ni behöver, men jag måste såklart ändå visa mina bilder. Det här var ett lack jag bara var tvungen att ha. Det är en duokromatisk skönhet som skiftar mellan grönt, gult och guld.

Formulan var lätt att lacka med, men det är skirt. Jag har fyra lager på bilderna och då kan jag fortfarande se VNL i vissa vinklar, men det stör mig inte. Man kan såklart lägga det över ett annat lack, men jag ville se hur det tog sig ut på egen hand först.

Jag älskar det här lacket, det är så vackert och så intressant att titta på! Jag håller tummarna för att Kicks fortsätter att ge oss fler sådana skönheter framöver.

Mitt betyg: 5/5

Kicks Evening At The Chateau Marmont is a stunning duochrome beauty, shifting between green, yellow and gold. I can't believe how much I love this!
The formula was nice, but it's very sheer. I'm wearing four coats in the pictures and I can still see some VNL in certain angles. I can live with that though, and in the future I might layer it over another polish to save myself a few coats.

11 kommentarer:

 1. Jag layerade (?) det över ett lager svart eller två, och det blev kanonbra! Testa!

  SvaraRadera
 2. Riktigt snyggt lack, ett av mina favoriter också!

  SvaraRadera
 3. Tjusigt! Har hållit ögonen öppna efter detta men det är slut jämt. Hur är det med torktiden i och med alla lager?

  SvaraRadera
 4. Den är verkligen snygg! Enastående snygg!

  SvaraRadera
 5. Det här lacket däremot... wowsah! Alla lacknördar borde ha en flaska av det här! Så jäkla snyggt!

  Och du, god fortsättning. :D

  SvaraRadera
 6. Jag ser det gärna igen, det är galet snyggt verkligen! Jag har en flaska i min Helmer har dock inte kommit mig för att testa än, det får nog blir efter helgerna...

  SvaraRadera
 7. Sandra: Jag har sett det över svart på andra bloggar och håller med om att det ser fantastiskt ut så!

  Lina: Ja, hur kan man inte gilla detta liksom? :-)

  Lacklycka: Jag hade också lite svårt att få tag i det, men till slut hittade jag det. Torktiden var faktiskt helt ok med SV!

  Sminkan: Jamen visst är den! Så kul att ett svenskt märke ger sig på att göra duokromatiska lack!

  Annie: Ja, jag är kär!

  Chaosophia: God fortsättning på dig med! :-)

  Emma: Jag kanske måste köpa en backup! Det är så fint!

  SvaraRadera
 8. Grymt fint! Peridot - släng dig i väggen! Ska köpa detta så fort jag kommer tillbaks till Sverige. Hoppas bara att det finns på det första kicks som jag åker till, kommer bli sur om jag ska behöva leta som en idiot efter det.

  SvaraRadera
 9. Jag har velat ha det där lacket ända sedan Kicks släppte det. Men när jag skulle köpa det så var det slutsålt. Köpte du ditt innan det tog slut eller har dem fyllt på deras lager? :)

  SvaraRadera
 10. Matilda: Jag var rätt sen på bollen, köpte det för bara några veckor sen, i en Kicks-butik som ligger lite avsides. :-)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!