tisdag 6 december 2011

Dior Nirvana

Här har vi ett lack som jag har fått av en snäll kompis. Dior Nirvana släpptes med kollektionen Rock Your Nails i våras och är ett tealfärgat krämlack. Väldigt tjusigt faktiskt.

Jag trivs väldigt bra i sådana här färger, men skulle förmodligen inte betala några större summor för det eftersom det finns så många bra budgetalternativ. Det här bubblade sig på en nagel, men det kan ha berott på att jag var lite för snabb mellan lagren. Det är inget fel på täckningsförmågan däremot, två lager är allt som behövs.

Formulan var ganska rinnig och lite svårjobbad. Det vill gärna rinna ner i nagelbanden så det gäller att se upp. Borsten är inte heller någon favorit, den har en udda form, vilket jag visat i det här inlägget.

Mitt betyg: 3/5

Dior Nirvana was released with their Rock Your Nails collection earlier this year. It's a pretty teal creme. I found the formula to be quite runny, I had to watch out during application since it kept wanting to flood my cuticles. This is two coats.

13 kommentarer:

 1. OMG, så snyggt! Jag tror dock att jag har just bra budgetvarianter från både HM och IsaDora. Men Dior-lyxen är ju svårslagen :)

  SvaraRadera
 2. Det ser superfint ut på dig! Kul med lyxmärken så här, men för min del krävs det allt något mer spektakulärt ändå för att jag ska kunna bli lockad (tänk Chanel och Péridot! :)).

  SvaraRadera
 3. Vilken märklig pensel! ser lite svårjobbad ut minst sagt :) Fint lack men inget värt den prislappen direkt.

  SvaraRadera
 4. Det är bland det absolut snyggaste jag sett!

  SvaraRadera
 5. Otroligt vacker färg! Men med det priset så vill jag nog ha en bättre formula..

  SvaraRadera
 6. Färgen är ju klockren, men för det priset... nja :)

  SvaraRadera
 7. Fick Nirvana i present av mamma förra veckan. Har inte testat än men av dina bilder att döma är det jättesnyggt. Den spetsformade pensel gör mig dock liite crazy

  SvaraRadera
 8. Kerstin: Ja, jag hade personligen inte lagt ut några jättesummor på ett liknande lack,det finns för många bra budgetvarianter där ute.

  Chaosophia: Jag håller verkligen med!

  Lacklycka: Ja, jag tycker inte alls att den känns särskilt logisk.

  Carina: Tack!

  Skincare by Malin R: Ojdå, så pass! :-)

  Annie: Definitivt!

  Cactus: Instämmer helt!

  BrilliantNail: Färgen är jättefin!

  Sminkan: Ja, det behöver inget överlack för att bli glansigt.

  Roxcat: Tack!

  SvaraRadera
 9. Vad sjutton är teal-färgat? Alltså, jag ser ju vilken färg det är på dina naglar, men hur översätter du teal? Mörkt turkos skulle jag säga.

  SvaraRadera
 10. Väldigt vacker färg, gillar den!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!