tisdag 13 december 2011

China Glaze Twinkle Lights

I dag har jag ännu ett jullack åt er och ett helt underbart sådant faktiskt. China Glaze Twinkle Lights släpptes med julkollektionen Let It Snow. Det består av små glitterkorn i guld, grönt och rött i en ofärgad bas. Det glittrar som bara den och är hur fint som helst.

Det är lätt att lacka med och glittret fördelar sig jämt över naglarna. För att få ett täckande resultat behövde jag tre lager.

Mitt betyg: 5/5

China Glaze Twinkle Lights is a really sparkly and fun glitter. It's gold, green and red glitter in a clear base. Very christmas appropriate! Formula was really nice and I used three coats.

12 kommentarer:

 1. Ja det var riktigt snyggt! Och du har ju så fina naglar också...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Man blir glad av att titta på det! Jättevackert, glittrigt och juligt :)

  SvaraRadera
 3. Oh detta står och väntar på att testas hemma hos mig. Ser fram emot det! Ser jättefint ut :)

  SvaraRadera
 4. Det där var ju riktigt nice!

  SvaraRadera
 5. Oh, såg ju finare ut på naglarna än i flaskan! Är det lika hemskt att ta bort som jag har fått för mig?

  SvaraRadera
 6. Jag stod ju och höll i det här häromdagen och tyckte inte det var så spännande men på dig är det ju hur fint som helst! Måste nog tillbaka till affären...

  SvaraRadera
 7. Vad snyggt! Oväntat fint faktiskt!

  SvaraRadera
 8. Var kan man köpa den?? :)tacksam för svar

  SvaraRadera
 9. Glitter sammelsurium ;))!

  SvaraRadera
 10. Jag tog precis bort min julaftonsmanikyr med just Twinkle Lights. Kom fram till att jag hade tio lager lack totalt! Två lager baslack, två lager Ruby Pumps för att förstärka den röda färgen, tre lager TL, och tre lager Seche för att få bort allt det knottriga... Lite jobbigt att ta bort var det allt, med en dip-inburk gör det acceptabelt ändå.

  Nu till en helt annan fråga: har du tips på någon webshop där man kan köpa OPI billigt? Beställde från Nailsupplies och blev sjukt nöjd, men de har ju tyvärr inte OPI...

  SvaraRadera

Kommentera gärna!