måndag 23 maj 2011

Nubar Baby Sprout

Nubar Baby Sprout släpptes med vårkollektionen Spring Garden och är en klockren vårfavorit hos mig! Det är en extremt ljus pastellgrön med fint pärlskimmer. Skimret syns inte om man inte tittar väldigt nära, men det ger lacket en vacker lyster.

Det är så mycket vitt i Baby Sprout att jag tror att många skulle ta det för smutsvitt om de bara såg det snabbt. Men det har alltså en grön ton. Jag har inget liknande lack sen tidigare och är jätteglad för att jag köpte detta. Det enda jobbiga är att jag nu måste skaffa mig resten av lacken i kollektionen. Jag har ju bara detta och ett till för närvarande.

Formulan var lätt att kontrollera på nageln. Men som de flesta pasteller så blir första lagret strimmigt. Efter tre lager såg det bra ut.

Mitt betyg: 5/5

Sambons kommentar: "Det är nog fint till bruna händer. Det ser spöklikt ut till bleka händer."

English: Nubar Baby Sprout was released with the Spring Garden collection. It's a very pale pastel green with pearl shimmer. The shimmer isn't that visible, but it gives the polish a very nice lustre. Like all pastels it applied streaky at first, but the third coat evened it out. I love this and have to get the rest of the collection!

8 kommentarer:

 1. Hihi, jag gillar spöklack. :) Ser himla vårigt och härligt ut. Får se om jag köper några lack ur kollektionen. Många andra lack som står på önskelistan.

  SvaraRadera
 2. Åh, jättefint. Särskilt på nära håll.

  SvaraRadera
 3. Det är verkligen fint! Spökligt fint! :D

  SvaraRadera
 4. Yeah, I love this collection too, I have this one, Yellow Primrose and Earthen, they are all so cute and look great together :)

  SvaraRadera
 5. Pamsan: Det är toksnyggt! Jag nöjde mig med två av lacken eftersom det är så himla många lack man vill ha nu ändå. Men det vette tusan om jag klarar att avstå nu. :-)

  Chaosophia: Den är verkligen superfin! Och formulan var ju överraskande bra med tanke på att sådana här ljusa pasteller ofta trilskas.

  Tessa: Visst är det! Känns ganska unikt också.

  Sminkan: Ja, att det är spöklikt är ju en bonus! :-)

  Anonym: I will definitely get Yellow Primrose and Blue Hydrangea, they look awesome!

  SvaraRadera
 6. Har funderat på att klicka hem det här flera gånger men inte kommit mig för, illa. Det är ju så fint

  SvaraRadera

Kommentera gärna!