torsdag 12 maj 2011

Lumene Natural Code Make Impact

Sminkan och Emma kör ju holo-vecka och många andra bloggare har hakat på och visat holografiska lack. Jag tänkte att jag ska väl vara inte sämre jag. Jag hade nämligen ett holografiskt lack i min låda med otestade godingar. Här är lilarosa Lumene Natural Code Make Impact. Det innehåller finkornigt holografiskt skimmer, som visserligen inte skapar de där åtråvärda regnbågarna på naglarna, men är väl så vackert i alla fall!

Jag älskar det här! Så fint! Jag tycker till och med att den varma färgen passar fint mot min hudton. Normalt sett föredrar jag ju kalla toner.

Formulan var lätt att lacka med. Jag körde faktiskt på fyra lager, men egentligen räcker det nog med tre, eller till och med två om du har korta naglar.

Mitt betyg: 5/5

Sambons kommentar: "Det är skitläckert! Jag gillar att skimmerpartiklarna är så små."

Och så en liten bonusbild på Bibbi och Bobo!

De är ju så söta och charmiga att det är nästan omöjligt att bli arg på dem. Men i natt, då jag för andra natten i rad vaknade kl 3 och inte kunde somna om eftersom de lekte och mjauade så högt, då frestade de allvarligt på mitt tålamod. Jag låg i sängen, med ansiktet ned i madrassen, och mumlade "jag vill dö, jag vill dö, skjut mig" till sambon. Stackars sambon, haha!

English: Sminkan and Emma are having a holographic theme this week and many swedish bloggers have joined them. So I thought I would honor the holographic theme as well! This is Lumene Natural Code Make Impact, a sort of pinkish red toned purple with fine holographic shimmer. I love it and actually think it looks really flattering against my skin tone. The formula was very good. I did four coats, but you really only need three, or even two if you have very short nails.

17 kommentarer:

 1. Vilka sötisar :) Lacket var riktigt snyggt! Det kan jag tänka mig att bli ägare till.

  SvaraRadera
 2. Sötnoskissar! De ser ut som yin och yang! :)

  SvaraRadera
 3. Jag visste inte att Lumene gjort hololack, vad kul med ett "nytt" märke på holosarna!

  SvaraRadera
 4. Menmen, känns som det blir ett besök till närmaste Lumenehylla. Fint :)

  Ibland är det skönt med gamla katter. De tar det rätt så lugnt nuförtiden men jag minns att de sprang runt som kulor i ett flipperspel på nätterna i yngre dagar.

  SvaraRadera
 5. Vackert! Vart köpte du dina Lumene Natural Code-lack? :)

  SvaraRadera
 6. A nice polish. BTW I love your cats' names.

  SvaraRadera
 7. Missemånsarna är ju såååå söta. Vet hur det kan vara när de börjar stöka på natten. Man blir ju galen. :S
  Lacket var döläckert. Visste inte att Lumene hade så fina lack.

  SvaraRadera
 8. Sötkissarna!!! Och vilket fint lack! Kan inte fatta att jag aldrig sett det tidigare.

  SvaraRadera
 9. Åååååh! vad söta de är! Jag vill gosa med dem!! Mysimys!! Och du, jag vet hur det känns att bita i kudden av frustration mitt i natten. Min katt som är 16 har väckt mig i princip varje natt i alla år. Jag har i stort sett vant mig men ibland blir det för mycket. Men hon leker ju inte, hon vill bara att jag ska gå upp och ge henne mat/klappa henne/ge henne en leksak som hamnat under soffan eller någon annan småsak. :D

  Och lacket var riktigt snyggt det med! Roligt när andra hakar på teman!

  SvaraRadera
 10. Jag ÄLSKAR detta nagellack! Sen jag köpte det (2-4 månader sen kanske?) kan jag inte sluta återkomma till det. Känns som jag har det var och varannan vecka. Så läckert! Speciellt i solen, då sitter jag och vrider och vänder på händerna i oändlighet. Haha.

  SvaraRadera
 11. Det här lacket har jag visst missat helt, jättevackert! Och så söta kissar!

  SvaraRadera
 12. Underbart fint :)

  SvaraRadera
 13. Jättesnyggt! :-)

  SvaraRadera
 14. Mycket vackert.
  Och katter...ja, de kan vara jobbiga ibland. Det händer att jag sover med öronproppar.

  SvaraRadera
 15. Det här föll även mig i smaken, fin nyans och "lagom" mycket holo för mig :-)

  SvaraRadera
 16. Jag tycker lacket ser jättefint ut! och era katter, de är verkligen ljuvliga, det syns att de verkligen älskar varandra...

  SvaraRadera

Kommentera gärna!