fredag 6 maj 2011

Depend #248

I flaskan tyckte jag att persiko/nudefärgade 248 såg jättefin ut. Men redan efter första lagret misstänkte jag att jag skulle bli besviken. För hjälp, det här är verkligen hiskeligt fult på mig!

Det är ett jellylack så det krävdes fyra lager för att det skulle täcka helt. I övrigt var det lätt att lacka med och det torkade snabbt trots de många lagren efter ett lager Seche Vite.

Men färgen! Hur osmickrande ser den inte ut mot min hudton? Fruktansvärt!

Mitt betyg: 2/5

Sambons kommentar: "Men gud vad trist! Det är ju rökarhänder igen."

English: The first polish I tried from Depend summer collection was 248, a peachy sort of nude jelly. It looked so pretty in the bottle, but wow, it looks awful against my skin tone. Awful! I need four coats for opacity, but it still dried fast after finishing with one coat of Seche Vite.

11 kommentarer:

 1. Nej, det ser inte alls dumt ut på dig! Fint, tycker jag!

  SvaraRadera
 2. Nämen, jag tycker inte alls att det ser illa ut. Kanske inte så spännande men det ser ändå ut att passa din hudton.

  SvaraRadera
 3. Ja, rökarhänder igen...trist, tråkigt och fult det är vad lacket är!

  SvaraRadera
 4. Nja... Det var väl kanske ingen hit. På nära håll är det lite snyggt, men den sista bilden gör att det inte är någon skillnad på nyansen av din hud och dina naglar.. Blir lite läskigt. Jag är väldigt sugen att se Depend nr244. Såg swatches hos purity och den såg ju ursnygg ut. Kommer nog köpa några färger ur denna kollektion. :)

  SvaraRadera
 5. Det här lacket är det jag var mest nyfiken på av Depends sommarlack och jag tycker det ser riktigt fint ut. Plockar nog upp ett nästa gång jag är på Kicks eller Åhlens.

  SvaraRadera
 6. Kerstin: Nej, usch, tycker det ser hemskt ut!

  Pamsan: Tycker du? Jag tycker att det ser rätt fruktansvärt ut. Tycker mina händer ser smutsiga ut i det.

  Aila: Vi är helt eniga!

  Maja L: Swatches på 244 kommer snart!

  Tina: Jag hoppas du kommer gilla det, kanske funkar det bättre till din hudton!

  SvaraRadera
 7. Nä det där va ingen hit, alldeles för nära din egen hudfärg - blir en väldigt myskor kombination. På någon med mörkare hudfärg hade det nog blivit bättre

  SvaraRadera
 8. Det ser ut som att du inte har några naglar alls, inte så roligt. Men på någon med riktigt mörk hud är det antagligen kanonsnyggt. Själva färgen är det ju inget fel på!

  SvaraRadera
 9. Näe- den var nog ingen hit. Tur att du visade den för jag var lite småsugen på just den. Ska ändå se hur den ser ut mot min hudton om jag ser den i butik. Annars är det den koralliga och den lila jag är mest sugen på nu.

  SvaraRadera
 10. Martine: Det tror jag med! Det behövs lite mer kontrast.

  Tessa: Nej, precis så känner jag med.

  Veronica: Den kanske skulle vara finare på dig!

  SvaraRadera
 11. Når jeg ser swatches av lakker jeg ikke liker, så pleier jeg rett og slett å la være å kommentere. OK, så noen digger røde og rosa neglelakker, men det er ingen stor favoritt hos meg. Ingen grunn til å si at _jeg_ ikke har tenkt til å kjøpe den.

  Men denne lakken her....den lakken var veldig lite flatterende. Ja, den er for lik hudtonen din og den gir deg ingenting. Du har vist bilder av såå mange fine lakker, så det er ingen grunn til å bruke den der.

  Mange som swatcher har kun nærbilde av neglene. Du tar bilder fra flere vinkler og av HELE hånden. Du har faktisk veldig pene hender! Det har jeg tenkt flere ganger... derfor er det synd å se en lakk som ødelegger så mye.

  Nei, sett den innerst i skapet og ta den aldri ut igjen ;)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!