måndag 9 maj 2011

China Glaze Electric Pineapple

Sista lacket ut att testas av Island Escape-lacken är Electric Pineapple. Ett gulgrönt krämlack som jag känner mig väldigt förtjust i.


Det påminner en del om OPI Fiercely Fiona, men de är absolut inte dupes. I vissa ljus ser Electric Pineapple bara smutsgul ut, i andra kommer de gröna tonerna fram. Den genomsnittlige nagellacksanvändaren skulle säkert tycka att det ser hiskeligt ut, men jag tycker faktiskt att det är en smickrande och lättburen färg. Den är lite mjukare än t.ex klargula lack.

Formulan var ganska tjock och lite rinnig. Det första lagret blev väldigt strimmigt, det andra jämnade till det litegrann och efter det tredje lagret såg det perfekt ut.

Mitt betyg: 4/5

Sambons kommentar: "Jag gillar inte den där gröna tonen, den får det inte direkt att pirra i mig. Jag hade hellre sett att den var bara gul."

English: China Glaze Electric Pineapple is a greenish yellow creme. I expected it to be greener, but it's actually mainly yellow. I guess the average polish buyer would write this off as hideous, but I think it's a flattering color that's very easy to pull off. The formula was a little thick and a bit runny. The first coat applied very streaky, but the second and third coat took care of that.

12 kommentarer:

 1. Haha, det är lite roligt att ha läst så många blogginlägg att man på förhand kan gissa vad sambon tycker. Sanslös stalkervarning ju!

  SvaraRadera
 2. Hela Island Escape är ju underbar. Det här gillar jag verkligen men har fortfarande Fiercely Fiona otestat därhemma. Måste skynda att testa innan jag beställer det här. :)

  SvaraRadera
 3. Jag lackade precis med det här. 2 lager och det är tämligen ojämnt. Tycker det var rätt svårlackat. Kanske ska ge det ett lager till och hoppas det räcker

  SvaraRadera
 4. Jag gillade också den här, trots att det är en "svår" färg, det gör det bara roligare att den är lite udda :)

  SvaraRadera
 5. Hej! Har läst din blogg i typ ett halvår nu men hittills hållit tyst. Jag hoppas att du gör en sammanställning av lacken i Island Escape kollektionen, jag gillar verkligen dina sammanställningar/rangordningar.
  (jag är också väldigt förtjust i dina två 5-favoriter i en färg inlägg, och skulle hemskt gärna vilja se fler sådana)

  E

  SvaraRadera
 6. Det här gillade jag! Jag tyckte att Fiona saknade den gröna touchen (i alla fall på mig, det såg helgult ut) och det här är precis vad jag är sugen på just nu!

  SvaraRadera
 7. Viola: Haha, det är ju jättekul!

  Pamsan: Ja, det är verkligen en kanonkollektion! Jag gillar alla lacken!

  Kajalpennan: För mig var det det tredje lagret som gjorde susen! Då fick jag en jämn och fin yta.

  Cactus: Ja, jag tycker ofta att ju mer udda desto roligare! Men det här känns väldigt lättburet för att vara en udda färg.

  E: En sammanställning av kollektionen kommer senare i kväll. Jag har också tänkt göra fler inlägg med mina fem favoriter i olika kategorier, men det har inte blivit av bara. Men jag gillar också dem!

  Maria: Jag älskar ju verkligen Fiercely Fiona, tycker det känns unikt med sin smutsgula ton. Men det här är också helt fantastiskt.

  SvaraRadera
 8. Jag älskar också det här!

  SvaraRadera
 9. Oooh... jag brukar ha svårt för gula, men just den där lite smutsiga och gröna tonen gör att jag gillar det skarpt!!

  SvaraRadera
 10. Det blev ett tredje lager. Det blev bra mycket bättre men inte 100

  SvaraRadera
 11. Denna är skitsnygg tycker jag. Jag gillade inte den gulgröna du hade senast (den shrek-gröna...), men den här är ju lite mer gul, och genast blir det ett helt annat intryck. Jag håller med dig om att det är mycket snyggare med gröngula/dammgula/smutsgula än med klara gula lack.

  SvaraRadera
 12. Cool färg, kan inte helt bestämma mig om jag gillar den eller ej. Får nog testa! :P

  SvaraRadera

Kommentera gärna!