onsdag 25 maj 2011

OPI Your Royal Shine-ness + Servin' Up Sparkle

Jag kände mig mest sugen på att testa Your Royal Shine-ness igår kväll så valet på den. Det är ett svärtat silverlack med foilfinish. Extremt glittrigt och så snyggt! Det är nog faktiskt ett av de finare silverfoils jag har testat och det är det svarta i den som gör den lite speciell.


Formulan var helt perfekt och det täckte efter tre lager. Det såg rätt bra ut även efter två lager, men eftersom jag vet att kameran inte är särskilt förlåtande så körde jag på ett tredje lager.

Jag avslutade med ett lager av Servin' Up Sparkle, det glitterlack som ingår i kitet. Det gjorde såklart manikyren lite extra blingig, men personligen föredrar jag nog Your Royal Shine-ness på egen hand.Your Royal Shine-ness och Servin' Up Sparkle är alltså ett av kiten som släpps med kollektionen Grand Slam by Serena Williams UK som släpps i juli. Kitet kommer att kosta 250 kr.

Mitt betyg: 4/5

Sambons kommentar: "Det är fest!"

English: Your Royal Shine-ness is a blackened silver foil. It's extremely beautiful and very sparkly. The formula was as good as it gets and it needed three coats to cover. Finally, I added one coat of Servin' Up Sparkle, which consists of holographic glitter in different sizes, suspended in a clear base. That added some extra bling to the nails, but personally I think I prefer Your Royal Shine-ness on it's own.

12 kommentarer:

 1. Jättefint! jag gillar det också bättre utanglittret. Påminner en del om Essies Steeling the scene.

  SvaraRadera
 2. När jag såg bilderna du postade igår behövde jag inte tveka om att jag klarar mig utan de tre, men nu har du fått mig att ändra mig! Det är snyggt! Riktigt jävla snyggt dessutom!

  SvaraRadera
 3. Superfint! Gillade också Your Royal Shine-ness på egen hand :)

  SvaraRadera
 4. Åh Servin' Up Sparkle är super vackert ovanpå! Fast ifs. kanske passar bättre till ett annat lack... men fint var det :)

  SvaraRadera
 5. Ja det var ett riktigt snyggt silverfoil!

  SvaraRadera
 6. Kerstin: Jag är inte särskilt förtjust i Steel-ing the Scene, tycker detta är mycket finare! :-)

  Chaosophia: Visst är det! :-)

  Martine: Ja, jag tycker inte riktigt att Your Royal Shine-ness behöver glitter också, men Servin' Up Sparkle kommer definitivt att pigga upp tråkigare lack. :-)

  Olivia: Det är väl en smaksak. :-)

  Cactus: Visst är det snyggt!

  SvaraRadera
 7. Jag håller nog med de flesta andra om att Servin' Up Sparkle förmodligen passar bättre till något annat lack, Your Royal Shine-ness är väldigt vackert på egen hand!

  SvaraRadera
 8. Glitter är ju lite knepigt. Det är roligt med glitter ibland, men är det inte "jämna" täckande glitter är nästan alltid lacken snyggare innan man blingar dem. Men som sagt, variation är bra.

  SvaraRadera
 9. Väldigt snyggt med svart i lacket! Jag kan ju tycka att det blir för silvrigt ibland men det här är riktigt fint :)

  SvaraRadera
 10. Oh vad fint! Jag gillar nog den med glitterlacket på mest faktiskt... :D

  SvaraRadera
 11. Inte alls tokigt, jag gillar glittret väldigt mycket... tycker det är superfint med såna stora partiklar, särskilt om de är lite holografiska...

  SvaraRadera

Kommentera gärna!