fredag 20 maj 2011

Orly Coquette Cutie

Orly Coquette Cutie från sommarkollektionen Pin-Up är ett korallrosa krämlack. Färgen är hur fin som helt, men knappast unik.

Formulan var tjock, seg och liksom klistrig, vilket gjorde till en smärre mardröm att lacka med. Det är inget fel på opaciteten, det räcker med två lager, men om ni är ute efter ett korallrosa lack skulle jag absolut satsa på något annat.

Mitt betyg: 2/5

Sambons kommentar: "Lite väl harmlöst."

English: Orly Coquette Cutie is a coral pink creme. A pretty color for summer, but there's plenty of similar polishes out there. Sadly, the formula was terrible. It's really thick and sort of sticky. The application almost had me losing my mind. Opacity was good though, I only needed two coats.

9 kommentarer:

 1. Inte unikt, men väldigt fint!

  SvaraRadera
 2. Vad skönt, då kan man ju hoppa över det här. :)

  SvaraRadera
 3. Harmlöst var ett underbart ord! Färgen påminner om många andra lack och om de dessutom är bättre (vilket några av dem säkert är)behöver man ju inte Orlys.

  SvaraRadera
 4. Ganska söt, men ja lite tamt...

  SvaraRadera
 5. Shame about the formula, I like the colour though.

  SvaraRadera
 6. Jag skulle vilja ha ett lack i den här färgen, tänkte köpa detta men nu när jag hör om formulan tvekar jag. Har du kanske några tips på lack med liknande färg men bättre formula? :)

  SvaraRadera
 7. Kerstin: Ja, färgen är söt!

  Pamsan: Det kan du absolut göra!

  Sminkan: Exakt!

  Emma P: Ja, det måste jag också hålla med om.

  Charlotte: The color is nice, but I'm sure you can find better alternatives to this color.

  Anonym: Jag har letat igenom min låda med rosa lack, men inte hittat någon riktig dupe. Nox Twilight Citrus har en liknande basfärg, men det är ju inte ett krämlack som detta utan har guldskimmer också.

  Nails By Desiré: Ja, det är absolut inget fel på färgen, bara på formulan.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!