söndag 8 maj 2011

Depend #244

Det var några stycken som var nyfikna på det korallrosa Depend 244, så det fick bli nästa lack till rakning. Det är ett jellylack, men inte riktigt lika skirt som 248. Här räckte det med tre lager för godtagbar täckning.

Färgen är söt och formulan är bra. Men det är inget lack som får hjärtat att slå fortare direkt. Är man sugen på jellylack så skulle jag hellre satsa på något av lacken från OPI:s Texas-kollektion. Fast Depend är såklart billigare.

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar: "Jag käkade precis en jordgubbssorbet som hade precis den där färgen. Rätt fin!"

English: Depend 244 is a sweet coral pink jelly. Pretty, but nothing special. The formula was good and I needed three coats for decent opacity.

7 kommentarer:

 1. Jo men joo, det här får faktiskt mitt hjärta att slå lite extraslag :-) Mycket finare på än jag väntat mig, måste inhandlas!!

  SvaraRadera
 2. Det var läckert tycker jag!

  SvaraRadera
 3. Väldigt snygg tycker jag. Och hade den varit någon nyans mörkare/skarpare hade den varit fantastiskt.

  SvaraRadera
 4. Makeupoholic: Vad kul att du gillar det! Jag gillar det också, tycker bara inte att det är sådär jättespeciellt. :-)

  Aila: Vad kul!

  Tessa: Ja, jag håller med om att den skulle vunnit på att vara lite skarpare i nyansen.

  Charlotte: It is!

  SvaraRadera
 5. Jag har ett supertips för den som som gillade OPIs "sorbet"-lack från Texaskollektioner: NYX girls nr 146 Grapefruit och 137 Sandals! De har säkert fler färger som är jämförbara med OPIs också. Penslarna är inte lika bra sm OPIs men jag var mer nöjd med både täckning och torktid med NYX lacker.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!