fredag 27 maj 2011

Orly Bubbly Bombshell

Här vi det sista lacket ur Orlys sommarkollektion Pin-Up, Bubbly Bombshell. Gulligt namn! Lacket består av lilarosa glitter i en ofärgad bas.

Bubbly Bombshell har mycket gemensamt med Nubar Petunia Sparkle, men jag har inte gjort någon riktig jämförelse ännu. Jag tror dock att glitterkornen är olika och att Petunia Sparkle är någon nyans mörkare i färgen. Men skillnaderna är egentligen inte så stora att de motiverar att äga båda lacken.

Formulan var bra på detta. Jag har tre lager lack på bilderna och sen två lager Seche Vite för att få en mindre grov yta.

En nackdel med detta är att det inte höll särskilt bra på mig. Efter mindre än en dag hade jag tipwear på nästan samtliga naglar, vilket ju inte känns så roligt. Men vem vet, kanske hade det hållit bättre med en annan bas. Jag använde Orly Bonder och tycker väl i och för sig att förutsättningarna borde varit ultimata med ett baslack från samma märke som lacket.

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar: *gör kräkljud*

Till sambons försvar måste jag säga att vi båda är rätt trötta efter att ha demonterat och släpat ut vår gamla soffa till grovsoprummet. Nu ska vi hjälpa syrran och hennes sambo att flytta. Happy days!

English: Orly Bombshell is the last polish I have left to show you from their Pin-Up collection. It's pinkish purple glitter in a clear base. Very pretty and sparkly. It has a lot in common with Nubar Petunia Sparkle, but I haven't made a proper comparison yet.
The formula was good and I've used three coats. Sadly, this didn't wear that well on me. After less than a day I had tipwear on pretty much all of my nails.

11 kommentarer:

 1. Snyggt som attan men jag äger ju Petunia Sparkle så jag kanske inte behöver detta då...Men jämför gärna ändå. Kan va kul att se.

  SvaraRadera
 2. Jag gillar verkligen denna sortens lila. Fint!

  SvaraRadera
 3. Föredrar nog Petunian. Men inget fel på detta heller.

  SvaraRadera
 4. Fint! Jag äger ju ingen av dem men det har var ju riktigt glittrigt. Måste nog se till att bli lite glitterbesatt igen, just nu är det bara krämlack för hela slanten. Trevlig helg och lycka till med syrrans flytt!

  SvaraRadera
 5. Jag vill i alla fall ha detta. Ljusare än Petunia låter bra.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker det här såg väldigt vackert ut! Men gillar sambons kommentar ändå, haha

  SvaraRadera
 7. Superfint måste jag säga! :D

  SvaraRadera
 8. Jag är inte så jätteförtjust i de här superglittriga lacken, men de kan ju vara fina till en partykväll.

  SvaraRadera
 9. Jag tycker det var ganska fint. Men jag blir sällan sugen på såna lack själv...

  SvaraRadera

Kommentera gärna!