måndag 2 maj 2011

Color Club Masquerading

När jag såg Color Club Masquerading från vårkollektionen Alter Ego i flaskan tyckte jag inte alls att det såg så attraktivt ut. Ett blågrått metalliclack var liksom inte alls vad jag är sugen på. Men nu när jag testat det gillar jag det, även om jag fortfarande tycker att det är hemskt "ovårigt".

Det torkar till en matt yta och eftersom jag älskar glans har jag ett lager Seche Vite på bilderna.

En sak som överraskade mig var att det innehåller multifärgat mikroskimmer. Klicka upp den sista bilden så ser ni det bättre!

Formulan var lite tjock, men lätt att lacka med. Det är väldigt pigmenterat så det täcker i princip efter ett lager, men jag körde på två i alla fall.

Mitt betyg: 4/5

Sambons kommentar: "Konstig färg. Deppig i skugga och jättefin i solen."

English: I really wasna't too excited when I saw Color Club Masquerading in the bottle. But now that I've tried it on I like it. However, I would probably love it even more if I wore it in the fall. It's a dark greyish blue metallic. If you click on the last picture you can see that it contains multicolored micro shimmer - very pretty! The formula was a little thick, but not so thick that it caused a problem. Since it dries matte and I love shiny nails I'm wearing top coat in the pictures. It's very pigmented and pretty much opaque after one coat, but I applied two out of habit. I never trust a polish to look good after just one coat.

8 kommentarer:

 1. Jag tycker det var fint, men håller med om att det nog gör sig bättre på vintern!

  SvaraRadera
 2. Helt ok lack men det hamnar nog inte på min önskelista. Skimret i solen var himla fint.

  SvaraRadera
 3. Håller med om att det inte känns så vårigt, men jag gillar färgen ändå. Tycker lite att det ut som en skalbagge i solen :D

  SvaraRadera
 4. Det är superfint året runt! :)

  SvaraRadera
 5. En släkting till Chanels Black Pearl kanske? Det är ju också ett inte-så-vårigt vårlack. Det går ju visserligen åt grönt snarare än blått, men lite samma idé verkar det vara! Jag tycker det är snyggt, lättburet och passar året om!

  SvaraRadera
 6. Jag gillar det men visst, kanske inte det vårigaste man kan hitta. :D

  SvaraRadera
 7. Jag misstänker skarpt att den här kollektionen kommer bli stående i min låda till hösten. Jättefina färger men jag känner inte för dem just nu

  SvaraRadera

Kommentera gärna!