fredag 23 oktober 2015

Smitten Polish Ignis Opal (V2)

Dags för ett till bidrag till Helenas United in Pink-vecka! Här har vi Smitten Polish Ignis Opal (V2). Det släpptes i somras med kollektionen Opalescent Elements och ni har förstås sett det på massor av bloggar redan. Jag har ju en tendens att hoppa på vissa tåg väldigt sent så jag klickade hem ett par av lacken först i augusti. 

Det här är alltså den andra versionen av Ignis Opal. Noelie på Smitten Polish upptäckte att pigmentet i den första versionen ändrades över tid och gjorde därför en ny version. Det är en härlig flamingorosa jelly med flakes som skiftar mellan guld, grönt och lite blått. Mest tycker jag att ser guld.


Formulan är tunn och lättkontrollerad. Jag har tre lager på bilderna, men eftersom det är en jelly är det fortfarande inte hundra procent täckande, men nästan.

Mitt betyg: 5/5


I'm not always the fastest person to jump on the bandwagon, I had seen the beautiful Opalescent Elements collection on a million blogs before making my own order from Smitten Polish. I ordered a couple of the polishes in august. Ignis Opal (V2) is the second version of this polish, Noelie at Smitten found out the pigment used in it changed over time so she made a new version. It's a lovely flamingo pink jelly with colorshifting flakes. I see gold, green and blue. Mostly gold though. 
The formula was really nice. Thin and easy to control. I'm wearing three coats in the pictures.

11 kommentarer:

 1. Åh, du går ju från klarhet till klarhet. Underbart lack idag också! Det här vill jag ha, tror du det går att beställa fortfarande?
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. När jag kollade på Smittens webbshop igår var den slut där, men den kanske finns på någon annan shop som säljer indies? Har inte kollat alla. Lycka till! :-)

   Radera
 2. This is a super happy and beautiful polish - flakies really takes a polish to a new level...

  SvaraRadera
 3. Helt fantastiskt lack! Hela den kollektionen är fylld av juveler tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag vill såklart egentligen ha allihopa. :-)

   Radera
 4. Svar
  1. Ja, jag är så glad att jag skaffade det!

   Radera
 5. Det här är verkligen ett superfint lack!

  SvaraRadera
 6. Åh vilken mysig färg, kanon fint

  SvaraRadera

Kommentera gärna!