onsdag 7 oktober 2015

Darling Diva Z28

Darling Diva Z28 har legat otestad i väntan på att rätt tillfälle att bära det skulle dyka upp. Problemet är bara att det inte finns något rätt tillfälle så i helgen bestämde jag mig helt enkelt för att det var dags att prova den här skönheten.

Z28 släpptes med Darling Divas succékollektion Muscle Car. Jag ville ha allihopa, men eftersom jag har en tendens att vara lite långsam i mitt shoppande så har jag bara några stycken. Jag är dock glad för de jag har! Det fanns två gröna i kollektionen och Z28 är det ljusare av dem. Det består av ljusgrönt och prismatiskt glitter i massor. Jag har lagt två lager ovanpå OPI Green-wich village.

 
Det är så galet fint och glittrande! Att det är grönt gör ju verkligen inte saken sämre. :-) 

Formulan var mycket tjock och ganska seg. Förmodligen är det så att min flaska inte varit riktigt tillsluten så det har kommit in luft i den och lacket har tjocknat. Till nästa gång kommer jag tillsätta en del thinner för att tunna ut den.

Mitt betyg: 5/5

Darling Diva Z28 was released with the crazy popular collection Muscle Car. The collection contained two greens and Z28 is the lighter of the two. Lots and lots of green and prismatic glitter - what's not to love? I've been saving this for some special occasion, but since that occasion never seem to come I decided to pick it up last weekend. And wow - it's so beautiful and sparkly. I put two coats on top of OPI Green-wich Village. The formula was super thick, but I suspect my bottle may not have been closed tightly so maybe some air got in and caused it to thicken. Next time I'll wear it I'll add some thinner before applying it.

15 kommentarer:

 1. Verkligen ett härligt lack! Jag har bara burit mitt i en skittle ovanpå svart så den står fortfarande bland mina otestade även om det inte är helt korrekt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju helt underbart! Så roligt med såna här kollektioner som blir såna megasuccéer också. :-)

   Radera
 2. Lite too much, tycker jag.
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen inte ett lack som kommer älskas av alla. Tror det mest är nagelnördar (och kanske barn? haha) som går igång på det. :-)

   Radera
 3. Wow, det är ju bara såååå snyggt!

  SvaraRadera
 4. Oh wow - this is so blingy and beautiful!!

  SvaraRadera
 5. Så himla vackert! Jag har något otestat ståendes från den här kollektionen.. Har precis som du väntat på "rätt" tillfälle att bära det, så otroligt dumt, det blir ju bara ståendes.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju så dumt! Det borde ju vara hela poängen med favoriter, att de ska användas flitigt. :-)

   Radera
 6. Jag är en av de lyckliga som har hela kollektionen och jag älskar den! Speciellt de gröna och blå! Riktigt läckert är det där lacket, tror bara jag burit det på svart om jag ska vara ärlig

  SvaraRadera
 7. Wow vilket fantastiskt glitter

  SvaraRadera

Kommentera gärna!