onsdag 14 augusti 2013

27 nya lack på två dagar gör mig till en lycklig lacknörd

De senaste två dagarna har inte mindre än 27 nya lack hittat hem till mig. Det är förmodligen inte så svårt för er att förstå att jag just nu är en nästan tossigt lycklig nagelnörd.

Det rör sig om tre lack från Isadoras höstkollektion Color Chock, höstens två nya Pink Ribbon-lack från OPI och OPI:s julkollektion Mariah Carey Christmas collection som består av inte mindre än 18 lack. 12 vanliga lack i kräm-, skimmer- och glitterfinish och så sex nya liquid sand. Alla dessa är pressprover. Sen har jag också hämtat ut ett paket med fyra lack från Indigo Bananas som jag beställde från Etsy.

Nu blir det bildkavalkad!Av dessa tre är det egentligen bara Loden Green som lockar mig, den ser spännande ut i flaskan (vilket jag vet att bilden inte visar, men swatch kommer så snart jag hinner!). Rödlila krämlack är ju inte min grej riktigt och taupe är inte heller något jag är sugen på just nu. 
 


Vad gäller OPI-nyheterna så är jag massivt imponerad. Hela julkollektionen ser underbar ut! Liquid sand-lacken ser fantastiskt tjusiga ut, jag är särskilt sugen på Kiss Me at Midnight, Baby Please Come Home, Make Him Mine och Silent Stars Go By. De här kan jag tänka mig att testa att bära med topplack också, de skulle nog vara hemskt vackra så också.

Ski Slope Sweetie har ett vackert multifärgat skimmer med tonvikten på guld, det ser underbart ut i flaskan. Wonderous Star ser härligt unik ut med glitter i guld och svart. I Snow You Love Me består av stora, prismatiska cirkelglitter i en ofärgad bas - kul att OPI upptäckt cirkelglittret! De sex lacken som går i den röda färgskalan känns mer traditionella, men färgerna är verkligen vackra och jag älskar ju rött.

Som sagt, det här känns som en riktig toppenkollektion!

Och så har vi de fyra lacken från Indigo Bananas.

Är de inte fantastiskt fina? EMS Recombination var jag tvungen att ha efter att ha sett det hos Sminkan och då kunde jag ju lika gärna beställa några till, hehe.

Nu vill jag typ ta en månads semester och bara ligga och lacka naglarna hela dagarna. Det går förstås inte, men swatches kommer så fort jag hinner. Innan jag börjar visa OPI:s julkollektion vill jag också visa klart höstkollektionen San Fransisco.

Vad tycker ni om dessa? Några ni blir sugna på?

New in! Three polishes from Isadora's fall collection Color Chock, the new Pink ribbon polishes from OPI and their holiday collection, Mariah Carey Christmas collection and four polishes from Indigo Bananas.

21 kommentarer:

 1. Vilket haul! Jag är mest sugen på Indigo Bananas. De ser fantastiska ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst gör de! Indigo Bananas håller på att bli lite av ett favoritmärke för mig.

   Radera
 2. Alla röda får komma hem till mig! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst ser de fina ut? Särskilt In My Santa Suit och Underneath the Mistletoe ser underbara ut.

   Radera
 3. Där finns verkligen några riktigt snygga bland OPI lacken! Och de där Indigo Bananas... Lite avis ät jag :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är som sagt alldeles tossig av lycka, haha! :-)

   Radera
 4. Jag känner mig sugen på några av jullacken! Jag trodde att jag var ganska klar med sandfinishen...fast kanske inte ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner mig faktiskt inte alls klar! Brukar tröttna på trender snabbt, men den här gillar jag verkligen.

   Radera
 5. Looks good! Can't wait to see those on your nails :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just have to finish swatching the San Fransisco collection, then I'm gonna start swatching the holiday polishes. :-)

   Radera
 6. Snow You Love Me såg ju riktigt cool ut!

  SvaraRadera
 7. Wohooo vilket underbart inlägg. Sååå mycket vackra lack så jag förstår att du blir helt tossig och lycklig. :-)Ser massor som jag blir alldeles till mig för...;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är sällan jag blir såhär exalterad över nya lack, men här finns det verkligen massor av godbitar!

   Radera
 8. Underneath The Misteltoe och In My Santa Suit är dom som jag blir mest nyfiken på förutom Indigo lacken förstås. Och faktiskt så ser glittret till Rosa Bandet lacken rätt fint ut också.

  SvaraRadera
 9. De är de som ser vackrast ut bland de röda lacken, det håller jag med om. Jag tycker dock att många av glittren ser spännande ut också.

  SvaraRadera
 10. men ååå vad kul för dig (inte alls avis...). Underneath The Mistletoe, Baby Come Home, In My Santa Suit och Wonderous Star är nog dem jag tycker bäst om, men skulle inte tacka nej till något :D

  SvaraRadera
 11. Herregud så många snyggingar! Förstår att du är till dig...

  SvaraRadera
 12. More Than a Glimmer är ju sååå snygg!!:D

  SvaraRadera
 13. Åh herre Gud... Det kommer bli en fattig jul hos oss känner jag ;) köper du alla dessa lack eller hur går det till? :)

  SvaraRadera
 14. Jag vill ha nästan alla från OPIs julkollektion. Även pink ribbon lacken var grymma *plånboken hör mig och gömde sig precis*

  SvaraRadera

Kommentera gärna!