tisdag 27 augusti 2013

Orly Pink Pixel

Här har vi Orly Pink Pixel, släppt med kollektionen FX Megapixel. Det är ett lilarosa strukturlack som förutom de små, matta glittren också innehåller större hexagoner. Färgen är helt okej, men inte riktigt min kopp te.


 

Formulan är åt det tjockare hållet och lite rinnig, men jag hade ändå inga större problem med att lacka med det. Tre lager krävdes för full täckning.

Mitt betyg: 3/5

Den här kollektionen finns till försäljning i Sverige, men tyvärr lär vi inte få se några nya kollektioner i svenska butiker. Orly har avbrutiti samarbetet med sin svenska distributör eftersom de inte är nöjda med hur det har gått. Jag gillar ju verkligen Orly som märke och tycker det är jättesynd att de inte ska gå att få tag i på den svenska marknaden längre. Jag hoppas att de kommer tillbaka för ett nytt försök så småningom.


Orly Pink Pixel was released with the FX Megapixels collection and is a "purplish" pink texture polish. Besides the small, matte glitter it also contains some sparkly hex glitter. It's a nice polish, but the color just isn't me.
The formula is slightly thick and runny, but it was still decent to work with. I used three coats.

16 kommentarer:

 1. Vad synd att det inte går att få tag på Orly i Sverige längre. :/

  Jag gillade det här lacket. Trivdes verkligen i färgen. :) Men vänta nu...är inte detta Pink Pixel? Mitt Rose Pixel är helt beige.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men joooo, klart det är Pink Pixel. Herregud, är en riktig tröttmössa i dag. Och jag har ju redan visat Rose Pixel dessutom. :-)

   Radera
 2. Jag gillar den här, det är lite party över det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lite party kan jag hålla med om att den är.

   Radera
 3. Jag gillar det här! Gillar att det glittrar så mycket! Snyggare än de helt matta lacken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Orlys strukturlack är betydligt glittrigare än de från OPI och Isadora.

   Radera
 4. Jag gillar strukturen på Orlys FX lack, ser inte riktigt så knöliga ut som många andra sandlack, men den här färgen var väl kanske inte så värst kul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, den är inte min favorit. Tror Plum Pixel är favoriten.

   Radera
 5. Jag har alltid tänkt att Orly ska uttalas "oh really?"...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror faktiskt att det ska uttalas precis som det stavas. :-)

   Radera
 6. Den rosa nyansen är lite spännande, det ser riktigt tjusigt ut om än inte det mest spännande texturelacket någonsin:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det finns mer spännande helt klart. :-)

   Radera
 7. Snyggt! Jag gillar också Orly's FX lack!

  SvaraRadera
 8. Jag tycker det är helt ok. Fast jag gillar plum pixel mer. Jäkligt synd där med Orly! Jag gillar de verkligen. Tur att det finns TD och liknande iaf :)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!