fredag 23 augusti 2013

Depend Chameleon


För ett tag sedan såg jag en bild på en ny kollektion från Depend i Lacka-Byt-gruppen på Facebook. En kollektion med duokromer. Ni förstår ju att jag blev alldeles till mig i trasorna? Jag tänkte att det kanske skulle dyka upp pressprover som det brukar göra, men eftersom det inte verkar göra det så tog jag saken i egna händer och gav mig ut på shoppingtur efter jobbet.

Åhléns City hade inte fått in dem ännu, men jag hittade dem på Kicks. Alla lacken såg fina ut, men bara fem av dem fick följa med hem. Några av dem såg ut att påminna mycket om lacken från China Glazes kollektion Bohemian Luster Chrome från förra året, men vem vet, kanske kommer jag köpa på mig till några till ändå.

Men visst ser dessa fina ut? Alla är tydligt duokromatiska i flaskan, även fast det kanske inte framgår så väldans tydligt på mina bilder. Sen återstår bara att se hur de tar sig ut på naglarna. Swatches kommer allt eftersom.

Och visst ja, de här är dyrare än vanliga Depend-lack. 49 kr/5 ml.

Vad tror ni, kommer ni att slå till på några av dessa?

Swedish brand Depend has released a collection of gorgeous duochromes. These are my picks so far, but I might go back for the rest of them. Aren't they pretty?

32 kommentarer:

 1. Kanske köper något, 49 kr är så dyrt för så små flaskor.. 2087 ser väldigt intressant ut!

  SvaraRadera
 2. Ännu mer spännande swatcher att se fram emot hos dig! Ser jättefina ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har så många lack jag vill testa just nu att det inte är riktigt klokt.

   Radera
 3. Oooh Dependduokromer! Så spännande! Dom är ju riktigt färgglada och läckra med och extra söta flaskor också. Dom är ser jag verkligen fram emot att se swatcher på. Synd bara att dom är så dyra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den lilla kameleonten (eh, stavade jag det där rätt?) är jättesöt! Ja, tråkigt att Depend känner att de måste dubbla priset bara för att de gör ett fint lack, så jobbar ju inte andra märken.

   Radera
 4. Spännande, ser fram emot swatcher innan jag bestämmer om det blir nåt inköp...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska försöka fixa swatches så fort jag hinner!

   Radera
 5. Jag har sett dem ett tag, men slog inte till förrän igår. Nöjde mig med tre, 2083, 2085 och 2088. Ska se om jag hinner med någon i helgen. Blev i alla fall positivt överraskad när jag målade dem på sticka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste kanske köpa fler, duokromer är ju min stora last.

   Radera
 6. Oooooh! Undras när dessa kan tänkas dyka upp i Borås. Måste köpa på mig ett gäng. Är väldigt nyfiken på hur formulan är på dessa.

  SvaraRadera
 7. Väldigt intressanta! Har faktiskt köpt hem ett själv för test, och är det bra blir det nog att köpa fler :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju inte ofta vi ser duokromer från ett svenskt märke!

   Radera
 8. De ser helt klart intressanta ut, men jag känner att det är en viss risk för att köpa liknande lack som jag redan har. Jag måste nog inspektera dem noggrant innan jag eventuellt skaffar några. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har helt säkert liknande redan, men jag kan ju bara inte motstå duokromer, det går bara inte.

   Radera
 9. De är så himla snygga. Är riktigt nyfiken på hur dessa ser ut väl på nageln. Får lite ångest över att jag inte är hemma i Sverige just nu... Du får swatcha dessa snabbt så jag vet om jag måste skicka någon att köpa åt mig :D

  SvaraRadera
 10. Som duokrom-toka vill man ju ha ALLA. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet, det är ju första instinkten. Men det finns t.ex en Peridot-dupe (såklart!) bland dem och den kände jag var ganska lätt att skippa faktiskt. :-)

   Radera
 11. Hm, jag har ju presentkort på Kicks! Tror nog jag vet vad jag ska köpa för det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter som en mycket bra idé, jag har testat ett av dem nu och blev inte besviken! :-)

   Radera
 12. Men å just 2087 finns inte att skicka efter från kicks! Alla andra finns. Så fina..längtar efter swatches.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vad typiskt! Säg till om du behöver langningshjälp!

   Radera
 13. Åh längar efter swatches nu :-D

  SvaraRadera
 14. Vad kul att Depend ger sig på duokromer! Ska bli kul att se swatches!

  SvaraRadera
 15. 2084 är väldigt vackert! Kul att depend hittar på lite nytt! Synd bara att de är så satans dyra! Vet knappt om det är värt det...

  SvaraRadera
 16. Kommer förmodligen stoppa ner både en och två nästa gång jag är på KICKS (om mitt KICKS fått in dem). Läste något i kommentarerna om ytterligare Periodtkopia, den är min;)

  SvaraRadera
 17. Jag såg dem hos Kicks för snart två veckor sedan tror jag, och blev genast lockad. Priset lyckades däremot få mig att vända på klacken direkt.

  SvaraRadera
 18. Det är tydligen ett sammarbete mellan Kicks och Depend om jag förstod det hela rätt :-) Måste nog skaffa en del av dessa om jag kommer till ett Kicks för jag älskar duo/multikroma lack!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!