lördag 17 augusti 2013

Gloss'n Sparkle Pink Cigarette

Pink Cigarette är det första lack jag testar från Gloss'n Sparkle. Jag köpte det för inte så länge sen Llarowe hade fyllt på sin rea-sektion.

Det är ett lilarosa lack med småttigt glitter i svart och vitt och röda hexagoner i två storlekar. En ganska rolig kombination, även jag kanske inte är sådär galet förtjust i det som jag kan bli ibland. Jag tror att det är basfärgens fel, jag är ju kinkig med mina lila. Jag ogillar det absolut inte, men jag kände inte den där stora kärleken.
 Formulan är tjock och lite knepig. Glittren klumpar gärna ihop sig så att man får jobba lite för att sprida ut dem på nageln. På plussidan har vi i alla fall att det täcker helt med bara två lager. Ytan blir ganska knottrig så det skulle nog krävas åtminstone ett par lager topplack för att få en slät yta. På bilderna har jag inget topplack.

Mitt betyg: 3/5

Pink Cigarette är slutsåld hos Llarowe, men om ni vill ha en egen flaska finns det hos Edgy Polish eller i Gloss'n Sparkles Etsy-shop.

Vad tycker ni om Pink Cigarette?

Gloss'n Sparkle Pink Cigarette is a pinkish purple with small white and black glitter and red hex glitter in two sizes. A fun combination, but I can't say I'm in love with it. I don't know, I think it's the base color that's really not my cup of tea.
The formula is thick and a little difficult to work with. It's so packed with glitter that it clumps together, it took some work to spread it out evenly. I'm not wearing any top coat in the pictures, but I imagine it would take at least 2-3 coats of it to get a smooth surface.

13 kommentarer:

 1. Jag gillar det här skarpt. Tycker just den lila nyansen är härlig! Och glittret är kul och annorlunda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag ogillar det verkligen inte, men det gjorde mig inte sådär lycklig som vissa lack gör. Ett mellanlack för mig. -)

   Radera
 2. Vilket läckert top coat - kul!

  http://makeupbycandlelight.blogspot.co.uk/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inget effektlack (om det är det du menar), utan lacket ser ut så här på egen hand. Inga underkläder behövs. :-)

   Radera
 3. Häftigt! Men hade helt klart passat ännu bättre i en skarpare färg i basen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte om jag hade fallit hårdare för det med en annan nyans av lila heller. Jag faller ju mest för lila skimmerlack så kanske ska jag helt enkelt hålla mig till såna. :-)

   Radera
 4. Det ser fint ut på dina bilder men jag får inget köpsug. Är också kinkig med mina lila och säger du knepig formula på det så är det inget köp för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag förstår inte varför jag köper lila egentligen när jag vet hur kinkig jag är. Man lär sig aldrig. :-)

   Radera
 5. Jättefint men , nja, är nog fel ton på basen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja,jag tycker det är helt okej, men jag älskar det inte. Min gissning är att jag inte kommer använda det igen.

   Radera
 6. Ja, visst var formeln lite småkass? Gjorde mig av med de jag köpte från märket pga det.
  Jag är också kinkig med mina lila. Sedär, sedär. Jag gillar ju lila egentligen, men på naglarna måste det vara exakt rätt nyans, annars får det vara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, allt glittret gjorde formulan väldigt tjock och klumpig.

   Radera
 7. Hm, ja, inte helt fantastiskt, men inte fult heller. Går med på mellanlack :)
  Påminner lite om mitt franken fast med tillägget av de röda glittren :)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!