fredag 9 augusti 2013

Bootie Babe Butt Out

I dag är det Skimmerskuggans holofredag och jag tänkte bidra med Bootie Babe Butt Out. Det bildar inga regnbågar, men innehåller generöst med prismatiskt mikroglitter. Eller om det är skimmer. Jag tycker dock att partiklarna är lite för grova för att räknas som skimmer så vi säger att det är mikroglitter. 

Färgen är en dimmig rödbrun. Snygg och ganska diskret. Jag trivdes bra i det, men det är kanske inte ett lack som gör en tokig av lycka. Bilderna är inte de bästa, men ni får stå ut. Formulan var bra och täckte på två lager.

När jag såg det i flaskan tyckte jag att det liknade Nubar Gem, men jag tror faktiskt inte att de är dupes, även om de har mycket gemensamt. Gem känns blekare och var dessutom superskir.

Mitt betyg: 3/5

Bootie Babe Butt Out is a brownish red (or maybe a reddish brown) with lots of holographic micro glitter. It doesn't form any rainbows, but it's quite sparkly. The formula was nice and covered in two coats. It reminds me of Nubar Gem, but Gem looks paler and is far more sheer.

15 kommentarer:

 1. Tjusigt! Det gillar jag!

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också det här1 Hoppas det var ett av dem jag beställde:)

  SvaraRadera
 3. Ser jättesnyggt ut! Tänkte dock direkt på Gem när jag såg den. Skulle vara intressant att se jämförelser på Bootie Babe och Nubar men det kanske finns om man googlar.

  SvaraRadera
 4. Tycker tyvärr att färgen är för mesig i detta, men annars gillar jag ju märket och flaskorna. Ska precis lacka om till Hanky Spanky! :-)

  SvaraRadera
 5. Jättelikt Gem tycker jag med. Hmmm... Jag blir mer och mer övertygad om att det är Nubarlack som bara "flaskats om"

  SvaraRadera
 6. Super snyggt, får undersöka vad för andra färger de har också

  http://makeupbycandlelight.blogspot.co.uk/

  SvaraRadera
 7. Snyggt!!! Jag blir mer och mer beredd att förlåta dom för den dåliga humorn.

  SvaraRadera
 8. Nja, helt ok, men inte något som jag kommer köpa tror jag.

  SvaraRadera
 9. i didn't they do such beautiful nailpolish ! i love it

  SvaraRadera
 10. Det glittrigaste skrev jag sett! Lol! ;)
  Det ser onekligen likt Gem ut, dvs fint, men tänk om det är som Sminkan tror..? Att de bara flaskat om Nubar...? Då blir jag besviken.

  SvaraRadera
 11. Inget jätte speciellt men ganska fin!

  SvaraRadera
 12. Det var snyggt! Jag borde kanske spana in det här märket på nytt, när det lanserades var det ju bara cremelack de hade om jag inte minns fel.

  SvaraRadera
 13. Fint! Men vilken flaska! ;)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!