fredag 23 augusti 2013

A-England Princess Tears

Usch, jag gillar verkligen inte de här bilderna. Hade egentligen tänkt fota om stackars A-England Princess Tears, men det skulle väl dröja ytterligare år innan jag kom mig för med det så det är lika bra att slänga ut dem. För det här lacket har faktiskt stått otestat i nästan 1,5 år.

En dimmig lila nyans som nästan blir silverlila i solsken. En ganska vek scattered holo som inte bildar några regnbågar. Fint, men jag blir inte så väldigt exalterad över det. Det känns ganska blekt och så är det ju... lila.Jag behövde tre lager för att det skulle helt. Jag brukar ju tycka att A-Englands formula är ren perfektion, men denna upplever jag faktiskt som lite, lite rinnig. Absolut inte så pass att det skapar några direkta problem, men jag noterade i alla fall en viss rinnighet. Bortsett från det hade formulan en bra tjocklek.

Mitt betyg: 3/5

Yay, det här är tredje fredagen i rad som jag är med på Skimmerskuggans holofredag. Inte illa!

I've had A-England Princess Tears for almost 1,5 years without trying it so I figured it was about time. It's a misty purple with a weak scattered holo effect. A little too pale for my taste. I've found most A-England polishes to have a perfect formula, but this one is a little runny. Not too bad, but a tad bit. I used three coats for opacity.

20 kommentarer:

 1. Dina bilder är ju jätte fina men vet hur det känns när man inte är nöjd. Gillade inte det här lacket jätte mycket. Fast att jag har blivit lite galen i lila tycker jag nog det här är en lite tråkigt färg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag kände mig inte alls nöjd... Och visst är färgen inte särskilt upphetsande!

   Radera
 2. Svar
  1. Ja, det saknas lite "oumph" kan jag tycka.

   Radera
 3. Tycker tyvärr också att lacket är lite för bleklila, men A-Englands lack och formula är så himla underbara!

  SvaraRadera
 4. Alltså jag tycker det här är ganska fint även om det helt klart kunde haft lite mer pigment i sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vissa bleka går hem hos mig, men det här gör det inte riktigt. Det är fint, men inte lika fint som jag föväntar mig av A-England.

   Radera
 5. Diskret och fint. Det passar bra de dagarna då man inte vill sticka ut med sin manikyr :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, men jag sträcker mig nog hellre efter något annat i den bleka färgskalan då.

   Radera
 6. Tycker visst bilderna var fina :) Håller med om att det är lite blekt, fast på rätt person kan nog detta vara helt magiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det finns helt säkert människor som passar bättre i det!

   Radera
 7. Det är ganska fint men när jag provade det gick det inte hem hos mig. Det är något i nyansen som jag har svårt för. Den ser liksom lite urtvättad ut.

  SvaraRadera
 8. Själv är jag väldigt förtjust i det här lacket faktiskt men det är ju ett sånt där "vila ögonen lack". Det var t.o.m ett önskelistelack hos mig tills jag fick det av Sminkan.

  SvaraRadera
 9. Jag älskar faktiskt det här lacket, brukar kika nöjt på naglarna när jag har det. Men jag är ju rätt svag för lavendellila också. Bra att alla har sin smak ;) nu när du påmint är det kanske dags att plocka fram det igen.

  SvaraRadera
 10. åh det där var ett lack för mig =)

  SvaraRadera
 11. Jag gillar ju inte det här lacket alls. Fel nyans.

  SvaraRadera
 12. Fin, men det saknar det där lilla extra för att det skulle bli ett inköp :)

  SvaraRadera
 13. Fint, men lite för mesigt för att kännas helt i min smak. Men härligt att du kör holofredag så stadigt :)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!