tisdag 20 augusti 2013

Indigo Bananas Electric Unicorns

I dag har jag ett av mina nya lack från Indigo Bananas åt er. Electric Unicorns är en otroligt vacker periwinklefärgad skönhet med massor av gröna glassflecks. Så himla tjusigt! Jag kände mig lite som en egenkär idiot när jag satt och beundrade mina naglar hela tiden jag bar det.


Formulan är ganska tunn och mycket smidig att lacka med. Jag behövde tre lager för full täckning och eftersom det torkar lite halvmatt så är topplack ett måste om man vill ha glans.

Mitt betyg: 4/5

Jag köpte ju det här från Indigo Bananas Etsy-shop. Det som är så smidigt är att Andrea, som ligger bakom Indigo Bananas, säljer lacken i flaskor om både 8 ml och 15 ml. Jag valde minivarianten och tycker det känns som en alldeles lagom storlek. Det är inte så lite att jag känner att jag måste toksnåla med dropparna utan känns helt lagom. Och faller jag lite extra för ett lack kan jag alltid beställa en fullstor flaska också.

Indigo Bananas Eletric Unicorns is a gorgeous periwinkle with lots of green glassfleck shimmer. I felt like a self-admiring idiot while wearing it, because I couldn't stop staring at my nails. 
The formula was on the thin side and very smooth and easy to apply. I needed three coats to achieve full opacity. It dries a little matte so if you want your nails to be shiny you have to add a top coat, which I always do anyway. 
I got this from Etsy. I really like that you can choose weather you want a full size bottle (15 ml) or a smaller bottle (8 ml). This is the 8 ml bottle and I think it's a great size.

16 kommentarer:

 1. Wow, det här är ett lack i min smak. Och himla smart med flaskor i två storlekar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen! Gillar det massor, då har man kanske råd att köpa några fler i stället. :-)

   Radera
 2. Haha visst är det roligt när man kommer på sig själv med att stirra på sina naglar, och sedan hoppas att ingen såg en se så fånig ut! Väldigt vackert lack också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi nagelnördar beundrar nog våra naglar betydligt oftare än resten av befolkningen. :-)

   Radera
 3. Det är så himla snyggt! Ett av mina favoritlack från IB!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är helt fantastiskt vackert! Just nu bär jag Telephasic Workshop som jag älskar massor också. :-)

   Radera
 4. Åhh vilken fin! Har inte beställt än från Indigo Bananas men tänkte slå till på några av miniflaskorna nu vid löning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör du rätt i, det finns så många fina!

   Radera
 5. Oj, det var ju himla tjusigt!

  SvaraRadera
 6. Så himla fint!! Den här färgen ska jag absolut köpa när jag beställer till shopen nästa gång! Jag väntar lite bara, eftersom Andrea har mer på gång inom kort!

  SvaraRadera
 7. Förstår att du har beundrat dina naglar med det här på. Galet vacker färg!

  SvaraRadera
 8. Superfint! Det är svårt att inte falla för något som heter nåt med Unicorns ;)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!