fredag 30 april 2010

Diamond Cosmetics Hi Ho Silver

Det har gått några månader sen jag fick hem Diamond Cosmetics från Nailmail, men jag har bara hunnit testa ett av lacken, Fiery Coral. Så det är väl på tiden att jag tar mig ännu ett. Det här är Hi Ho Silver, ett lila-silver-grått lack med svag duokrom effekt och något av en frost-finish.

Formulan var okej, men man kan se en liten antydan till "brushstrokes", men det är inte så farligt att det stör mig. Full täckning får du med tre lager.

En trist sak är att jag cirka tolv timmar efter lackning har "tipwear" på samtliga naglar.

Annars tycker jag att Hi Ho Silver är väldigt fin och elegant, även om det känns mer som ett höstlack än ett vårlack. Jag brukar ha svårt för frost-finish, men i det här fallet tycker jag att det funkar.

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar: "Det är varken bu eller bä."

5 kommentarer:

 1. Det lacket var jag lite sugen på, men sen skippade jag det utskicket helt. Snyggt på dig hur som helst, men trist att det slets så pass. och alltså din sambo, han är ju sjukt imponerande. Han säger ju nya saker hela tiden och verkar ju faktiskt ha en åsikt. Jag brukar tvinga min sambo att säga vilket lack som är finast om jag har beställt nya, finns det ett över eller underlack med så tar han det...

  SvaraRadera
 2. Sambon har helt rätt. Varken bu eller bä. Men alla lack kan inte vara så där glimrande fantastiska som molnkudden. :D

  SvaraRadera
 3. Emma P: Jag tycker också att det är jättekul att sambon verkligen tycker något om mina lack. Dessutom tycker han att det är fullt normalt att köpa 15-25 lack i månaden. :-)

  Sminkan: Nej, du har helt rätt i det! :-)

  SvaraRadera
 4. Det där var snyggt på dig.

  Jag får ju så gott som ALLTID lite tip wear inom 12 timmar? Vad gör jag för fel??
  Baslack, OPI/China Glaze/liknande och Seche Vite.. Suck.

  SvaraRadera
 5. Andrea: Svårt att säga vad det beror på att du ofta får tipwear så snabbt. Det kan bero på kombon av bas- och topplack så du kan testa olika kombinationer och se om det gör någon skillnad. "Förseglar" du nagelkanten med nagellack och topplack? Det gör att manikyren håller längre.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!