onsdag 7 april 2010

Hot Topic

I dag hämtade jag ut ett trevligt paket från underbara Karin som driver Nailmail och som också bloggar på Vackerunderbar. Det är ett gäng Hot Topic-lack, ett märke som inte finns på någon webbshop som skickar till Sverige (vad jag vet åtminstone). Karin har gjort en beställning via otroligt serviceinriktade Kim Snyder på Overallbeauty.com. Kim var snäll nog att personligen åka runt och leta i butikerna för att få tag i de här coola lacken åt oss.


Från vänster: Turquoise glitter, Red and black layered, Purple Iridescant, Shocking Pink, Neon layered och Teal.

De två lacken längst till höger är Color Club High Society och Essie Van D'go. De kom från Transdesign.com i dag, en beställning jag lade tillsammans med min kära syster och eftersom hon ville ha sju lack blev det bara plats kvar för två små lack till mig. I en liten flat rate-box får det ju plats max nio lack. Men som storasyster ställer jag gärna upp på det med förhoppningen att jag ska lyckas dra ned henne i lackträsket riktigt ordentligt, haha!

8 kommentarer:

 1. jösses vilken trevlig blogg!

  SvaraRadera
 2. Dom där Hot topic-lacken har jag också varit sugen på, men det är ju just det att de går inte att få tag på här. Synd, för i Usa är de ju riktigt billiga.

  SvaraRadera
 3. Wow, en sån service! Dom är (oftast) duktiga på det, amerikanarna..

  SvaraRadera
 4. Nån gång måste jag ta mina barn och åka till dig för lite lackning!

  SvaraRadera
 5. Aha! Då är det nog Hot Topic som ligger på posten och väntar här också! Vad kul!

  SvaraRadera
 6. Maria: Ja, verkligen! Jag är otroligt imponerad.

  Kristin: Klart du ska! :-D

  Sminkan: Jag är supernöjd med Hot Topic-lacken. De är roliga! :-)

  SvaraRadera
 7. Jag älskar mitt Purple Iridicent som jag köpte när jag var i USA för några år sedan. Tyvärr tycker jag att penseln är ganska klumpig :(

  SvaraRadera

Kommentera gärna!