söndag 18 april 2010

4 gröna från Nubar

Jag berättade tidigare i veckan att Helén på Nailshop skickat mig några gröna lack att testa. Nu har jag äntligen hunnit swatcha allihopa och här nedan har ni resultatet.

Hot Lime Green. Jag älskar den här färgen! Jag skulle ljuga om jag sa att det är ett vackert lack, men det är ett roligt lack. Eller nej, jag ändrar mig, jag tycker visst att det här är vackert! Jag har inte sett många lack som liknar detta och unika färger gör mig alltid glad. Det var lätt att lacka med, men det behövdes tre lager för full täckning. Det torkar lite halvmatt så ett topplack är ett måste för den som vill ha glans. Jag älskar hur nageln känns med det här lacket på, det känns nästan som att man har ett tunt lager glas på nageln.


Reef Green. Det här är tyvärr inte alls min typ av grön. Det är ett ljusgrönt lack med frost-finish (åtminstone vill jag kalla det frost) och tyvärr är jag inget fan av varken sig färgen eller finishen. Det var hyfsat lättlackat, men inte riktigt så bra som Nubars lack oftast är. Det är tre lager lack på bilden.


Hot Green. Det här är ett klargrönt lack som är en dröm att lacka med. Jag nöjde mig med två lager, men man kan fortfarande ana lite VNL (visible nail line). Det gör inte mig något, men om man inte vill att nageltippen ska synas får man lacka tre lager. Jag gillar verkligen den här färgen, den känns somrig och pigg. Eftersom det är lite neonigt så torkar det till en matt yta, men ett lager topplack fixar det.


Meadow. Ett ljusgrönt glitterlack som släpptes med vårkollektionen Sparkles. Jag har flera gröna glitterlack sen tidigare, men inget ljusgrönt så det här är ett välkommet tillskott till samlingen. Jag har lackat tre lager och sen toppat med ett tjockt lager Seche Vite för att göra den knottriga ytan lite mindre skrovlig och det funkade bra.

Vilken av dessa är då min favorit? Jag kan faktiskt inte säga det. Jag älskar Hot Lime Green, Hot Green och Meadow lika mycket. Hot Green känns kanske minst unik av dessa, men eftersom formulan är så nära perfektion man kan komma så kan jag inte hjälpa att jag älskar det.

Nubars lack hittar ni på Nailshop.

Vilken av dessa tycker ni är snyggast? Vilka är era gröna favoritlack?

17 kommentarer:

 1. Jag tyckte faktiskt bäst om det som du tyckte minst om! Haha. Det första är lite för gulgrönt för mig. Åtminstone på bilden. Den gröna färgen på det tredje lacket är en finare nyans av grön tycker jag, men det är lite starkt. Glitterlacket är coolt snarare än snyggt. :)

  SvaraRadera
 2. Hot Lime Green måste jag nästan skaffa, den ser jätteläcker ut. Överväger Hot Green med, men kanske avstår.

  Du vet att man kan köpa Nubar på http://nailsbodybeauty.se/produkter/nubar/ också och då slippa frakten som NailShop tar. Och de är billigare på Prism-lacken! Det upptäckte Emma och jag igår. Fast jag handlar ju mina från Sparkling Nails för det mesta. :D

  SvaraRadera
 3. Det första var fintfint och påminner lite om ett av de från senaste Shrek-kollektionen.

  SvaraRadera
 4. Wow, Hot Lime Green var ju superläcker! Den måste jag skriva upp på min shoppinglista.

  SvaraRadera
 5. Mia: Haha, vad kul att du gillade det bäst! :-)

  Sminkan: Ja, jag är helt kär i Hot Lime Green, du måste skaffa det! Och tack för webbshopstipset, har helt missat Nailsbodybeauty.se. :-)

  Schmut: Ja, jag tänkte faktiskt också att det ser ut att vara lite likt Shrek-lacket. Får jämföra när jag lagt vantarna på det så småningom.

  Emelie: Ja, det tycker jag att du ska! Det är ett underbart lack!

  SvaraRadera
 6. Japp, nu är det fixat. Beställde hem Hot Lime från Sparkling Nails... :D

  SvaraRadera
 7. Alla är jättefina på dig :) Däremot är grönt nästan den enda färgen som inte lockar mig för fem öre.. om det inte är nästansvart vill säga!

  SvaraRadera
 8. Sminkan: Wohoo! Bra där! :-)

  Maria: Haha, och jag som inte alls gillar nästansvarta lack. Blev så besviken på att Here Today...Aragorn Tomorrow var så mörk. :-)

  SvaraRadera
 9. Hot Lime green, namnam! Som ett förgiftat Granny Smith-äpple!:)

  SvaraRadera
 10. Jag vill bara flika in lite snabbt beröm till dej! Älskar din blogg! :) Jag har själv inga naglar att tala om (ännu, men jag sparar efter att ha bitit på dem i herrans massa år) men av någon anledning har jag fastnat för din blogg ändå. Den är definitivt en morot för att skaffa lackvänliga naglar! :) Gillar att den BARA handlar om lack också och inget annat irrelevant..! ;) Snygga bilder också!

  Keep up the good work!

  SvaraRadera
 11. Badbomben: Haha, där slog du huvudet på spiken. :-)

  Annika: Men herregud vad glad din kommentar gjorde mig! Den kan jag leva på länge. Tack så hemskt mycket för att du tog dig tid att skriva så mycket snällt! :-D

  SvaraRadera
 12. Jag gillar bäst Reef Green och Meadow, Reef för att den är vacker och Meadow för att det ser så kul ut. Hur tusan får du tid att lacka naglarna så ofta!? Lackar du flera omgångar per kväll eller har du alla över nästa dag?

  SvaraRadera
 13. Haha, just OPI Aragorn stod länge på min Vill Ha-liste :) Tills jag köpte liknande Beyond Jealous från MAC <3

  SvaraRadera
 14. Jag blir lite förtjust i Hot Lime Green, och tänkte också Shrek-kollektionen.

  SvaraRadera
 15. Therese: Jag tycker inte att det tar så hemskt lång tid att fixa naglarna så det är inget problem. Normalt sett lackar jag om varannan dag, men när jag ska visa flera lack i samma inlägg, som i det här inlägget, då gör jag bara snabba swatches, d.v.s jag lackar naglarna, fotar och tar bort det.

  Maria: Ja, det är tur att alla inte tycker samma sak, hade inte blivit så spännande diskussioner då! :-)

  Julia: Hot Lime Green är ett måste tycker jag!

  SvaraRadera
 16. Jag gillar för övrigt Viva la Divas gröngröna, det är lite dålig täckning men alldeles knallgelegrönt.

  SvaraRadera
 17. Julia: Jag tror att jag vet vilken du menar! Har en grön Viva la Diva som är helt galet snygg!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!